Depresīva troļļa piezīmes - [entries|archive|friends|userinfo]
zazis

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Jul. 21st, 2021|04:38 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]zazis
Date:July 22nd, 2021 - 11:10 am
(Link)
nezinu, kur tev ir tās čupas. man mani mediķi, kuri ir veltījuši medicīnai visu savu mūžu, kuriem es absolūti uzticos, saka, ka viss ir slikti ar vīrusu. lai būtu akla ticība, pohuj. nav tā, ka es nebūtu dažus gadus bioloģiju studējis (;
a man tagad jātic kkādam, kurš pat videnē bioloģiju nav apguvis? kurš runā totālas muļķības, jo nejēdz pat bioķīmijas pamatus?

vispār neesmu pievērsis uzmanību, ko mūsu politiķi ņemās. ņemās kā vienmēr ir ņēmušies, varbūt pat salīdzinoši ne tik slikti kā pirms 10 gadiem.
a ja kāds cenšās pamuļķiem iestāstīt to, ko viņi vēlas dzirdēt un ja tas apdraud pašus pamuļķus un arī citus, jā, tas ir jācenzē.
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:July 22nd, 2021 - 08:07 pm
(Link)
"man tagad jātic kkādam, kurš pat videnē bioloģiju nav apguvis? kurš runā totālas muļķības, jo nejēdz pat bioķīmijas pamatus?"

Par ko tu runā? Kādi, kas nav apguvuši? Manu skepsi izraisa tieši daudzu izglītotu ārstu komentāri, tur kur viņus vēl nav paspējuši nokamielēt. Atšķirībā no tevis, es dzirdu gan pro, gan kontra, gan visu, kas pa vidu. Bilde ir kā minimums neviennozīmīga.
Kas attiecās uz totalitārajiem mēriem sājā sakarā no politikāņu puses, tad bilde ir vairāk kā viennozīmīga. Gnak v šeju.
From:(Anonymous)
Date:July 22nd, 2021 - 09:08 pm
(Link)
Padalies, lūdzu, ar taviem favorītajiem ārstu komentāru avotiem.

Btw, +100500 par decathlon mugursomām, no manas pieredzes - izturība kā 2x..3x dārgākiem tūrisma brendiem tūrisma veikalos (Gandrā, Ceļotājā, Virsotnē).
Bet no armijas veikaliem - neaizmirstam arī vecos labos Patriotus Tallinas ielā.