Depresīva troļļa piezīmes - [entries|archive|friends|userinfo]
zazis

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Jul. 6th, 2021|01:07 am]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]ctulhu
Date:July 6th, 2021 - 12:31 pm
(Link)
Neaizstāvu. Bet es esmu arī pret morālspiedzējiem kuri vēlas apturēt jebkuru analīzi un atstāt tikai šausmināšanos un apraudāšanu.

Baznīca ir viens no nesimpātiskākajiem iestādījumiem ever, bet man tiešām likās interesanti ka ķīna pamanās šādi atbildēt uz uzbraucieniem sev. Laba specoperācija.
[User Picture]
From:[info]zazis
Date:July 6th, 2021 - 12:40 pm
(Link)
"Paši fakti par genocīdu nav jauni un nezināmi (jauni ir atrastie masu apbedījumi), Kanādas Patiesības un izlīguma komisija aktīvi darbojās un ar valdības pieškirtā finansējuma palīdzību no 2007-2015 gadam izmeklēja izturēšanos pret bērniem šajās asimilācijas internātskolās, intervēja cietušos, publicēja ziņojumus. Aplēses bija, ka skolās no slimībām un vardarbības nomira aptuveni 6000 skolēnu."
2017. gadā jau viss bija izmeklēts. Kanāda jau tad prasīja atvainošanos.
ar šito tev nepietiek?
tagad uzpeldēja jauni fakti. tāpēc atkal aktualizēts.
un kāpēc šai jautājumā vispār ir jāskatās uz ķīnu? klasisks uzmanības novēršanas gadījums. neapspriedīsim 6k nemušītus bērnus, bet gan ķīnas darbības.

[User Picture]
From:[info]ctulhu
Date:July 6th, 2021 - 12:47 pm
(Link)
Vajag izmeklēt abus, gan RKB gan ķīnas darbības. Un man īpaši neinteresē atvainošanās un nožēlošanas, mani interesētu RKB paņemšana zem starptautiskas kontroles un arī viņu nesenāko darbību izmeklēšana, piemēram masīva pretošanās kontracpepcijas līdzekļu [prezervatīvu] izplatīšanai āfrikā kas veicināja HIV epidēmiju.