Depresīva troļļa piezīmes - [entries|archive|friends|userinfo]
zazis

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Mar. 2nd, 2021|07:56 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]zazis
Date:March 3rd, 2021 - 03:50 pm
(Link)
hmm, uz tagad uzmetīsim aci statistikai tepat Latvijā par izdarītajām slepkavībām un izvarošanām. hmm, 99% vīrieši, hmm, varbūt izdaram secinājumus un aizliedzam šadus riskus, pieņemot attiecīgus mērus? mm? kā tev tas patiktu?
vīriešus labāk vispār pie bērniem nelaist, aizliekt adoptēt, aizliekt strādāt bērndarzos un skolās. uttutjp
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:March 4th, 2021 - 02:50 am
(Link)
Salīdzinājums non sequitur, jo mēs nevaram "nobanot vīriešus". Jā vīrieši ir agresīvāki. Testosterons, zinies. Attiecībā uz adopciju gan mēs varam pilnībā kontrolēt situāciju un geju adopcija ir kaut kas pilnīgi neobligāts, pēc tā nav neizbēgama nepieciešamība. Tas tiek ieteikts tikai tāpēc, ka kreisajiem patīk eksperimentēt ar cilvēkiem un justies par sevi labi sev līdzīgo lokā bez jebkādas atbildības uzņemšanās par sekām.
[User Picture]
From:[info]zazis
Date:March 4th, 2021 - 09:41 am
(Link)
redz, testosterons nepadara īpatņus agresīvākus, tas ir mīts. rekomendēju paskatīties Roberta Sapolska lekcijas par neirobiloģiju vai palasīt viņa svaigāko grāmatu, varbūt sāksi kko saprast par tēmu un nevajadzēs atgremot senu bulšitu.
tas, ko tu apraksti ir konkrēta diskriminācija. gluži kā tramponkulis visus meksikāņus sauc par izvarotājiem un slepkavām.
un tu saproti, ka šobrīd nav nekādu problēmu gejiem adoptēt? jo arī viens cilvēks var adoptēt.