Depresīva troļļa piezīmes - Sniegotie jumti, ekstremāļi un daudz darba. [entries|archive|friends|userinfo]
zazis

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Sniegotie jumti, ekstremāļi un daudz darba. [Feb. 7th, 2021|03:00 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
[Tags|]

Šodien tīrijām jumtu vecrīgā. Kāda garāmejoša persona pamanijās pajautāt, vai ta bail nav? Kā ierasts atbildēju, ka ir. Man patīk skatīties kā cilvēki mulst no šādas atbildes, jo, laikam jau, gaida, kad kāds, kurš atrodas nedaudz augstāk par zemi un tur strādā, sāks apjūsmot savu drosmi (: Šādus jautājumus saņemu regulāri, vismaz reizi sezonā. Tā arī neesmu sapratis, ko tieši personas cenšās noskaidrot.

Savukārt nedēļas vidū nācās komunicēt ar kādu apsargu. Sākumā viņš nebija informēts, ka tādi mēs vispār eksistējam un gribam uz jumta, pēcāk atplauka un bija centīgi laipns. Komunikācija krievu mēlē. Ejam uz liftu. Apsargs, norādot uz manu pārinieci, palīdze? Pāriniece, - nē, priekšniece. Vīrs, protams, samulsa, hehe.
Notīrijām pagalma daļu, izrādījās, ka arī uz ielu jātīra jumta mala, jo apaugusi ar ledu. Piekritu darīt nepatīkamāko - stāvēt uz ielas un biedēt ekstremāļus, kuriem neinteresē norobežojumi un ledusgabali, kuri gāžas no jumta. Vienā brīdī uzradās apsargs. A točna tur ģevuška tagad tur augšā strādā? Noriju pirmo, kas iešāvās prātā (ka nē, nav ģevuška, pa ceļam liftā nomainīja dzimumu). Tā vietā atbildēju, nu, da, načaļņica. A man tiešām nav bail par viņu. Nē, viegli īgni attraucu, man ir auksti. Nosalu, nesameloju. Nebiju ģērbies, lai pasīvi tusētos uz ielas.

Vienvārdsakot garlaicīgi nav. Ir smuki, sevišķi, kad spīd saule.
linkpost comment

Comments:
From:(Anonymous)
Date:February 7th, 2021 - 06:32 pm
(Link)
Te tavs anonīmais regulārais komentators veloderasts.
Ko es varu darīt, ja es arī gribu piehaltūrēt patīrīt kādu jumtu? Vai pietiek ar to, ka nav bail no augstuma un neesmu idiots? Ar alpīnisma aprīkojumu saskare ir bijusi 0. Kurās firmās ir vērts interesēties par vakancēm, un no kurām jāturas šāviena attālumā? Varbūt jums vajag palīgus?
From:(Anonymous)
Date:February 7th, 2021 - 06:38 pm
(Link)
Ā jā, ir nenovērtējama pieredze sniega šķūrēšanā uz horizontālas virsmas, t.i., uz zemes un uz plakana piķa jumta.
[User Picture]
From:[info]zazis
Date:February 8th, 2021 - 02:06 pm
(Link)
dikti maz to alpīnistu, mazs pieprasījums. celtniecībā gribās teikt, ka no visiem jāturās pa gabalu. es divas reizes esmu strādājis http://www.falkors.lv/ abas reizes viss beidzās, jo man nepatika atalgojuma sistēma.

sniegs beidzās, nerādās arī, ka snigs tuvākajā laikā. bet, ja tev ir padziļināta interese un nav romantisku ilūziju par daudz naudas ar maz piepūles, tad mums reizēm savajagās kādu. gan nedomāju, ka ātrāk par aprīli kkas sāksies. kroč uzraksti man uz epastu, mazums.
From:(Anonymous)
Date:February 9th, 2021 - 05:21 pm
(Link)
cik ir ne daudz naudas? es saprotu, ka tas nav sotaks stundā un varbūt pat ne dienā, bet tak arī ne gluži trīnītis stundā?
[User Picture]
From:[info]zazis
Date:February 10th, 2021 - 01:28 pm
(Link)
es savu pakaļu zem 10/h negribu kustināt, bet man ir padsmitgadu pieredze, un es nemāku lēni strādāt.
From:[info]divas_zosis
Date:February 7th, 2021 - 08:56 pm
(Link)
Tev uzdod skaidru jautājumu, bet Tu nesaproti, ko cenšas noskaidrot. Nu jā...
[User Picture]
From:[info]zazis
Date:February 8th, 2021 - 01:40 pm
(Link)
nujā, iespējams, ka tiešām viss ir tik vienkārši. tikai es nezinu kā atbildēt uz šo skaidro jautājumu.
[User Picture]
From:[info]mapats
Date:February 8th, 2021 - 09:26 am
(Link)
Lūk šitais ir feminisms.