Zane Banane

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Vakardien bija uznācis visai pabaiss garstāvoklis, daļēji turpinās arī šodien ar garstāvokļa maiņām "personīgais pasaules gals" līdz "viss būs kārtībā". Lieta tāda, ka man esot masierim bez medicīniskās izglītības, bet iegūstot speciālo profesijas kvalifikāciju Mācoties gadu) pēc likuma nav iespēju oficiāli strādāt, respektīvi, ļoti samazinās iespējas nopelnīt. Vai es to iepriekš zināju? Apmeram jau zināju, tikai gribējās, lai viss ir skaisti un labi, un tieši tā, kā es gribu. Tā nu reāli esmu tīri prasmīgs profesijas pārstavis, bet uz papīra - vien diletants. Šādas situācijas rašanos laikam vecāki cilvēki sauc par jaunības maksimālismu, heh.
Tā nu vakar man salikās, ka dzīvē nekas nemainīsies, nekad nebūs normāla dzīvesvieta, brīvais laiks un privātā dzīve, bet, padomājot vēl, ir taču sen zināms, ka nekas jau uz vietas nestāv un beigās viss būs labi.
  • nu re!
  • aha, es esmu lūkojusies uz to pašu pusi. Man ir plāns pēc pāris gadiem iegūt mākslas terapeita maģistru, izejot minimālo medicīnas izglītību un tad uz tā bāzes arī masiera kvalifikāciju sakārtot. :) Bet man tas vairāk hobijam. varbūt ir vērts ar RSU aprunāties?
    • Par RSU noskaidroju - tur mazākais, ko var mācīties ir māsa (respektīvi 3 gadi), bet Rigā ir 3 koledžas, kur dabūt sanitāra papīru (jeb māsas palīgs) vien gada laikā, turklāt izskatās, ka par velti un stīpu arī var dabūt.
Powered by Sviesta Ciba