So far so good
 
13th-Mar-2022 02:43 pm
Intereses pēc palasījos par Ziemeļkoreju. Nē, nu, ja cilvēku neinteresē pašam domāt un vēlme attīstīties, tad nav nemaz tik slikti tur dzīvot.
Noziedzības nav, reliģijas nav, apmaksāta medicīna, valsts iedod talonus, lai nenomirtu badā, pensionēšanās vīriešiem no 60, sievietēm no 55 gadi JAU! Zelta dzīve, ne?

Tad uzmetu aci Dienvidkorejai....

Un vēl vakar noskatījos Mans mīļākais karš.
Comments 
13th-Mar-2022 02:54 pm - Čau, Tipa
Es relatīvi nesen tulkoju vienu dokumentālo filmu par D-Koreju un NĒ IR slikti tur dzīvot. Cilvēks ar tādu miesas uzbūvi kā tev tur vnk ir organiski iespējams tikai valdībā/viskorumpētākajā elitē. Tur nav ko reāli ēst cilvēkiem dot. Pati valsts vispār negivo nekādu faku 100x mazāk fakus par Putinu un konkrēti par to, kāds ir tās statuss pārējās pasaules acīs, klaji nodarbojas ar kibernoziegumiem, narkotrafiku, ieroču izgatavošanu un pārdošanu, tas viss tiek atbalstīts un faktiski reālākais ienākumu avots valstij, kas tak visur un no visām pusēm ir zem nenormālākajām sankcijām par kodolieročiem. Viņiem ir faking četru miljonu armija!!! Ok armijā un valsts maizē nav slikti dzīvot, bet kas to visu tur? Ekspluatācija un noziedzība valstiskā līmeeeenīiii. Palasi, MMMK feins jā
13th-Mar-2022 03:00 pm - Re: Čau, Tipa
Tas bija sarkasms... :rolling_eyes:
This page was loaded Jul 11th 2024, 8:47 pm GMT.