Mani teksti    Draugi    Draugudraugi    Kalendārs    Par mani
 

XOOX. Cilvēks. -

Wednesday, January 28th, 14:53

Eu, nu, kamēr Deniss atvaļinājumā, vajag saņemties un nomigrēt uz citu serveri! :)
Vajag taču tikai uztaisīt backupus (bija taču arī kaut kāds API) un pēc tam saimportēt jaunā datubazē, nasing spešal, es jums kā programmētājs to saku! Kas ir - neviens neredz iespēju? Protams, jāsamusina tautu un tas jādara masveidā, savādāk ja puse draugu ir jaunā serverī un puse paliek šeit, arī nav jēgas.
Za*(&bala šitais arhaiskais serviss, pat youtube video joprojām nevar ielikt!
Ja es nebūtu desktop programmētājs, bet vairāk saprastu no webiem, daudz nedomātu - šī ir reāla iespēja pelnīt maizīti (un ne mazu) ar to, ko patīk darīt, nu johaidī...

9 komentāri - komentētPrevious Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Komentārus:

From:[info]viestards
Date:January 28th, 2009 - 03:10 pm
(Link)
pirmais un svarīgākais ir tas, lai pieteikams cilvēku skaits pārvācas uz jauno serveri. Un lai to izdarītu, vajag harizmu, kas programmētājiem nav. Uztaisīt lai ieraksti sinhorizējas starp veco un jauno klab nav nekāda problēma, bet lai savāktu lietotāja visus ierakstus, ne tikai publiskos, tas jādara pašam lietotājam.
From:[info]xoox
Date:January 28th, 2009 - 03:16 pm
(Link)
nu un Tu to varētu izdarīt? Tehniski?
From:[info]viestards
Date:January 28th, 2009 - 03:23 pm
(Link)
tīri tehniski-
uzlikt LJ uz servera-varu
uztaisīt, lai cilvēki var importēt datus no vecās cibas- XML datu imports jau tagad ir LJ, vai automātiski pāriet no viena servera uz otru- varētu uztaisīt palabojot esošos toolus
sinhronizēt ierakstus starp cibām nevajadzētu rasties problēmām tāpat kā patreiz cilvēki no saviem WP serveriem liek ierakstus cibā automātiski.
Administrēt serverus uc lietas gan nekad neesu adminojis.
Varu uzlikt uz savas kastes un apskatīties tuvāk.
From:[info]src
Date:January 30th, 2009 - 03:17 am
(Link)
var paštukot. laika gan šobrīd nav. Lielo biznesu ar neredzu, ja vien neliekam par daudz ko maksāt. watt nemaz tik viegli ar sākumā negāja.
From:[info]xoox
Date:January 30th, 2009 - 11:13 am
(Link)
Cik Cibai ir jūzeri tagad? Pēc http://klab.lv/stats.bml sanāk 21000. Aktīvie - 2000. Pie tam jāņem vērā, ka liela daļa Cibas ir tā teikt "patrioti" un ir gatavi maksāt varbūt arī mazliet vairāk, tikai lai Ciba paliktu tāda, kāda tā ir. Pieņemsim, ka tādi ir 20% no šiem 2000 - kopā 400. Un katrs maksā, teiksim pa 3 latiem mēnesī. Pieskaiti parastos jūzerus ar kaut kādiem Draugiem.lv statistikas tipa pakalpojumiem (varbūt latiņš mēnesī), pieskaiti neuzkrītošas AdSense reklāmas (nedomāju, ka kāds īpaši protestētu, ja zinātu, ka tas viss Cibas labā) un sanāk, ka atsitas serveru uzturēšana + hostings un atliek pieņemama mēnešalga.
Bet tas jādara baigi rezka, lai administrācija nenogriež eksporta iespēju (viņi taču var to izdarīt, vai ne?). Ja sarēķināsi, cik tas varētu izmaksāt (vienreizējās + ikmēneša izmaksas) un jūties tehniski varošs, varētu varbūt pat atrast investoru. Vai pašiem samesties, A/S Sviesta Ciba, ha ha.
From:[info]src
Date:January 30th, 2009 - 03:01 pm
(Link)
no investīcijām jau galvenais jau dzelži / servertelpa, bet kā jau teicu, šobrīd toč laika nav
From:[info]kakjux
Date:January 28th, 2009 - 04:22 pm
(Link)
es jau labprāt :) & ne es vienīgā :)
From:[info]kakjux
Date:January 28th, 2009 - 04:22 pm
(Link)
nu, pārvāktos.
programmēt jau es neprotu.
From:[info]digna
Date:March 8th, 2009 - 02:56 pm
(Link)
Man vispār riebjas viss šitas kantoris,
gribētu pārcelties uz citu vietu, bet tur jau nebūs visu to, kurus lasu un, kuri lasa mani. Tāpēc, ja arī rakstīšu kaut kur citur un kāds uztaisīs to fīdu uz mani citur, man pašai tik un tā nāksies lietot Cibu, lai lasītu citus. ;(((