Mani teksti    Draugi    Draugudraugi    Kalendārs    Par mani
 

XOOX. Cilvēks. -

Monday, December 4th, 4:45

Šis bija mans pirmais dators. Nopirku par Ls 50 1995. gadā, kad man bija 15. Tāpēc, ka ĻOTI gribēju kompi, bet sencīši nez kādu iemeslu dēļ negribēja man to pirkt (tad tie arī zvērā maksāja, normālu (486.) kompi varēja nopirkt sākot no Ls 800, ja nemaldos. Un tie ir 1995. gada lati!)
Principā jau nopirku viņu priekš programmēšanas Basicā, toreiz labāks veids, kā pavadīt vakarus, nebija iedomājams.
Izbaudīju monohromo, indīgi oranžo ekrānu, programmēju QuickBasicā un spēlēju kaut kādas vienkāršas spēlītes. Kā arī programmēju savas - Moonlanderu, pokeru, visādus matemātiskus eksperimentus ar grafiku un ASCII-art.
Un, bled, vēlāk, kad aizvedu to pie tēva, viņš to kaut kur bija aizvedis un pats pēc tam neatcerējās, kur. Pazaudēja. Žēl, jo tur bija arī mana dienasgrāmata, kuru būtu ļoti interesanti palasīt tagad. Tikai neatceros, kādas viltīgus šifrēšanas paņēmienus biju izdomājis, lai kāds tomēr to dienasgrāmatu neatrod, pat ja tiek kompim klāt. Noteikti, ka ļoti viltīgus, jo tur rakstīju arī savas seksuālās fantāzijas. Kuras arī būtu ļoti interesanti tagad palasīt :))
Vispār, tagad tas viss šķiet diezgan nereāli.

2 komentāri - komentētPrevious Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Komentārus:

From:[info]orissa
Date:December 4th, 2006 - 08:23 am
(Link)
piecpadsmitgadīga zēna seksuālās fantāzijas
tiešām žēl
From:[info]neoplasm
Date:December 4th, 2006 - 08:27 am
(Link)
man liekas, tās kompja lietas visiem daudzmaz grozījās ap '95.gadu. pēc žiletōna Doom likās kā pilnmetrāžas filma ar sevi galvenajā lomā:D