Mani teksti    Draugi    Draugudraugi    Kalendārs    Par mani
 

XOOX. Cilvēks. - Tuk tuk tuk

Sunday, October 30th, 23:57 Tuk tuk tuk 7 komentāri - komentētPrevious Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Komentārus:

From:[info]xoox
Date:October 31st, 2005 - 11:31 am
(Link)
Vistu uz pudeles ar medu???? Kā tas ir??
From:[info]tati
Date:October 31st, 2005 - 03:10 pm

recepte, johohō!

(Link)
1. Nopērc nelielu vistu (lielā vista vai tītars nepavilks cepeškrāsns augstumu);
2. Uztaisi medus-garšvielu mērci (medus (iesaku mākslīgo, jo tas ir lēts un garšo tāpatās) + sāls, peperi & citas vistas pripravas);
3. Ierīvē visu vistu (no iekšas & āras) ar garšvielām;
4. Atrodi 0,5 l stikla pudeli (alus vai minērālo), ielej iekšā ūdeni līdz malām, un liec viršu vistu - caur dibenu līdz kaklam;
5. Uzkarsē cepeškrāsni, vistu uzliec uz plāts (jo tecēs sulas & tauki).
6. Uzlej uz plāts ūdeni - kad vista cepsies, tad sprakšķēs un dūmosies, a ūdens daudzmaz nomieirnās;
7. cep ~45-55 minūtes vistu cepamajā temperatūrā;
8. ņam ņam - labu apetīti ;] Vista būs salda (ķīniešu gaumē) un garšvielaina.
P.S. Vista ir gatava tad, kad iedur iekšā kociņu, un no tās vietas tek ārā tauciņi, nevis sarkans šķidrums. Ot.
From:[info]xoox
Date:October 31st, 2005 - 04:49 pm

Re: recepte, johohō!

(Link)
oooo, paldies, šito noteikti iemēģināšu
From:[info]tati
Date:October 31st, 2005 - 05:15 pm

Re: recepte, johohō!

(Link)
:]
Mēs uz trijām personām aprijām to vistu tā ka prieks. Trijām personām vista ir tieši laikā - ne par daudz, ne par maz. Ot!
Tā ka - lab apetīti :]
From:[info]krix
Date:October 31st, 2005 - 08:56 pm
(Link)
easy.

a tu pamēģini vistu ar persikiem, persiku un baltvīna mērcē ;P