Mani teksti    Draugi    Draugudraugi    Kalendārs    Par mani
 

XOOX. Cilvēks. - Post a comment


[info]tati
Oct. 31st, 2005 03:10 pm recepte, johohō!

1. Nopērc nelielu vistu (lielā vista vai tītars nepavilks cepeškrāsns augstumu);
2. Uztaisi medus-garšvielu mērci (medus (iesaku mākslīgo, jo tas ir lēts un garšo tāpatās) + sāls, peperi & citas vistas pripravas);
3. Ierīvē visu vistu (no iekšas & āras) ar garšvielām;
4. Atrodi 0,5 l stikla pudeli (alus vai minērālo), ielej iekšā ūdeni līdz malām, un liec viršu vistu - caur dibenu līdz kaklam;
5. Uzkarsē cepeškrāsni, vistu uzliec uz plāts (jo tecēs sulas & tauki).
6. Uzlej uz plāts ūdeni - kad vista cepsies, tad sprakšķēs un dūmosies, a ūdens daudzmaz nomieirnās;
7. cep ~45-55 minūtes vistu cepamajā temperatūrā;
8. ņam ņam - labu apetīti ;] Vista būs salda (ķīniešu gaumē) un garšvielaina.
P.S. Vista ir gatava tad, kad iedur iekšā kociņu, un no tās vietas tek ārā tauciņi, nevis sarkans šķidrums. Ot.

Lasīt komentārus

Atbildēt

From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs IP addresses of anonymous posters.