tati | Oct. 31st, 2005 03:10 pm recepte, johohō! 1. Nopērc nelielu vistu (lielā vista vai tītars nepavilks cepeškrāsns augstumu); 2. Uztaisi medus-garšvielu mērci (medus (iesaku mākslīgo, jo tas ir lēts un garšo tāpatās) + sāls, peperi & citas vistas pripravas); 3. Ierīvē visu vistu (no iekšas & āras) ar garšvielām; 4. Atrodi 0,5 l stikla pudeli (alus vai minērālo), ielej iekšā ūdeni līdz malām, un liec viršu vistu - caur dibenu līdz kaklam; 5. Uzkarsē cepeškrāsni, vistu uzliec uz plāts (jo tecēs sulas & tauki). 6. Uzlej uz plāts ūdeni - kad vista cepsies, tad sprakšķēs un dūmosies, a ūdens daudzmaz nomieirnās; 7. cep ~45-55 minūtes vistu cepamajā temperatūrā; 8. ņam ņam - labu apetīti ;] Vista būs salda (ķīniešu gaumē) un garšvielaina. P.S. Vista ir gatava tad, kad iedur iekšā kociņu, un no tās vietas tek ārā tauciņi, nevis sarkans šķidrums. Ot. Lasīt komentārus |