heaven knows i'm miserable now -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi
> ♫ = ♥

Marts 26., 2010


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
09:16
Aizgāju gulēt dusmīga. Uz sevi un par sīkumiem, bet reizēm ir tā, ka tu nevari apvaldīties un pat bez normāla pamata sākas dūrīšu krampēšana un vēlme kaut ko mest. Un tieši vakar vēl nodomāju, cik pretīga sajūta (un pretīgākais ir tas, ka tu pat īsti nevari saprast, vai tu nevari vai arī vienkārši negribi nomierināties, jo dusmu iemesls ir smieklīgs un noteikti ne gana liels, lai normāls cilvēks sevi brīvprātīgi mocītu) un cik savādi, ka dažpadsmitgadībā visas negatīvās emocijas šķita.. baudāmas, lai cik slimi tas tagad neizklausītos. Un, protams, visu šo nakti mana pārstāve sapņu valstībā bija dusmīga, kauslīga, vienkārši uzvilkta un neapmierināta. Izcili!

(5 kg | put the weights into my little heart)

Comments:


[User Picture]
From:[info]platformene
Date:26. Marts 2010 - 10:32
(Link)
vāja nu neesi :p
jeb šu
es dusmas uzskatu par spēku :D
[User Picture]
From:[info]platformene
Date:26. Marts 2010 - 10:33
(Link)
jo tā ir cīņa
un tas norāda uz to, ka tu esi labāka
[User Picture]
From:[info]wraa
Date:26. Marts 2010 - 15:28
(Link)
es piekrītu, kas dusmas ir spēks, bet tikai tad, ja no viņām ir kaut kāda jēga. ja viņas tev liek kaut ko darīt, kaut ko mainīt uz labo pusi (pieņemot, ka tevi ir sadusmojusi kaut kāda netaisnība vai cita nepareizība, kas būtu jāmaina). bet tas nav mans gadījums. zini, tas ir aptuveni kā tajās reizēs, kad ir kaut kāds bezjēdzīgs strīds, kurš ir izraisījies dēļ cilvēku dažādajiem skatījumiem uz problēmu un.. un tu it kā zini, ka tas ir bezjēdzīgi, un tā strīdēšanās arī tev liek justies slikti, jo taisnība jau nav nevienā pusē un nekur tās nebūs arī strīda beigās, un tomēr tu turpini būt kretīns un stūrgalvīgi aizstāvēt savu viedokli, par spīti tam, ka tev tas sāp, bet nezināmu iemeslu dēļ tu nespēj apstāties. un aptuveni tādas ir arī šīs dusmas - tu it kā redzi viņu bezjēdzību no malas un tomēr nespēj beigt sevi graut.
[User Picture]
From:[info]platformene
Date:26. Marts 2010 - 16:20
(Link)
es nomeer neticu, ka tas ir vienkarshi un bez iemesla
tu vienkarshi neesi vel diefinejusi tieshi to, kas tevi sadusmo (kas visam shim situacijam kopigs)
From:[info]baleriina
Date:26. Marts 2010 - 21:33
(Link)
cik savādi, ka dažpadsmitgadībā visas negatīvās emocijas šķita.. baudāmas, lai cik slimi tas tagad neizklausītos
like, totally. vēl es atceros, ka man likās kruti, ka man padsmit gados bija visādas veselības problēmas, a tagad esmu dusmīga, ka man viņas ir.

jā, bet tā jau ir, iemesli šķiet tik maziņi un smieklīgi, bet viņi kopā izveido lielu Iemeslu un tad vairs nav forši :/ turies, Robčik!

> Go to Top
Sviesta Ciba