heaven knows i'm miserable now -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi
> ♫ = ♥

Marts 16., 2009


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
00:56
kā mani kacina, kad cilvēks, lai arī kādu mūziku tu viņam gāztu virsū, vienmēr (tiešām vienmēr!) pasaka 'ir ok. bet neaizrauj.' sasodīts, gandrīz katru nedēļu mani aiz auss rausta vismaz viena dziesma, kas trāpa tieši sirdī, kas atstāj bez valodas spējām. ar kuru es saprotos.. nedefinējamā sajūtu līmenī. (sazin, vai nu es vienkārši esmu tik daudzpusīga, ka spēju sajust radniecību ar tik daudzām lietām (kas gan man liekas vairāk kā apšaubāmi :D) vai arī es vienkārši nodarbojos ar ļoti aktīvu mūzikas raušanu) bet nē - cilvēkam ir jāgaida ideālā kombinācija, kas pārspēs visu iepriekš dzirdēto! salīdzināšana, salīdzināšana, vienmēr salīdzināšana! un tā tu gaidi nez uz ko..
Garastāvoklis:: šļēēēēē... jāiet gulēt.
Mūzika: Deerhunter

(16 kg | put the weights into my little heart)

Comments:


[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:19. Marts 2009 - 21:40
(Link)
tas ir jaa, atkariigs no veertiibaam un pasaules uztveres. tas cilv. vnk nedzird tur to, ko tu.
[User Picture]
From:[info]wraa
Date:19. Marts 2009 - 22:43
(Link)
es patiesībā aptuveni zinu viņa muzikālās vērtības. cenšos pēc tām arī vadīties, rekomendējot mūziku. bet tam nav šajā gadījumā nav īpašas nozīmes - cilvēks vienkārši pasaka, ka kopš tāda un tāda albuma dzirdēšanas, nekam viņa acīs vairs nav sevišķas vērtības. tā lūk. un to es nespēju saprast. jā, ir lieliski albumi, bet tas taču nenozīmē, ka tagad visa mūzika ir jāpielīdzina šim vienam pāāāārākajam albumam. katrai lietai taču ir savs skaistums.
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:19. Marts 2009 - 22:51
(Link)
man taa arii liidziigi kaut kaa ir ar 1 cilv. mes esam no dazhaadaam socioniskajaam kvadraam jeb man ir uguns veertiibas un vinjai zemes. un tur nav daudz kopiiga starp shiim 2 stihijaam. gandriiz nekas, ko es vinjai paraadiitu, vinjai nepatiik. :)
[User Picture]
From:[info]wraa
Date:19. Marts 2009 - 23:15
(Link)
jā, mēs arī esam no dažādām kvadrām. pie tam vēl viņš ir aristokrāts. tā kā es jau sen vairs neloloju cerības, ka viņam varētu patikt mana galēji demokrātiskā muzikālā gaume. :D
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:19. Marts 2009 - 23:31
(Link)
ja, no kuras kvadras tu esi? :)
[User Picture]
From:[info]wraa
Date:19. Marts 2009 - 23:38
(Link)
No trešās. Balzaks. Prieks iepazīties. Jeseņins, ne tā? :D
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:19. Marts 2009 - 23:40
(Link)
aa nu jaa es jau tieshi gribeeju teikt, ka pats sapratu. jaa jeseenjins. man kaut kaa nav daudz kontakta ar tavu (uudens stihijas) kvadru. vienu balzaku paziistu, bet man ir jaapieliek puules, lai mees nesadirstos.
[User Picture]
From:[info]wraa
Date:19. Marts 2009 - 23:51
(Link)
O, es esmu ūdens kvadrā! Sasodīts! Arī pēc zodiaka mana stihija ir ūdens! ..un ironiskā kārtā man ir bail no ūdens. :D
man arī nav bijis daudz kontaktu ar savu kvadru. ar tavu gan. un ar Jeseņiniem es arī saprotos tīri labi.
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:20. Marts 2009 - 00:04
(Link)
man arii ar uudens stihiju ir labas attieciibas. jo uzskatu sevi poar veezi un ascendentu ziviis. biezhi redzu, ka peldos ezeraa sapnii un tie ir labaakie sapnji. un pirmaa emocija (emocijas ir uudens). uudens stihijas cilveeks vareetu atshkirties ar speeju uzsuukt apkaarteejaas energijas (jo uudens taads ir). uguns man ir intravarts vai nedaudz apsleepts.
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:20. Marts 2009 - 00:07
(Link)
gribeeju prasiit, kas tev pa zodiaku.
[User Picture]
From:[info]wraa
Date:20. Marts 2009 - 00:28
(Link)
ha, ja ūdens ir emocija, tad ir skaidrs kāpēc man, trešajai emocijai, tas neizraisa patīkamas sajūtas. :D patiesībā manas bailes no ūsdenstilpnēm ir pagalam jokainas, jo.. man vienmēr šķiet, ka tā ūdens masa ir ļauna. ka viņa mani klusi sauc. vēlas mani ieraut sevī, aprīt. un man ir bail, ka vienā brīdī mans prāts aizvērsies, un es pakļaušos. šī sajūta mani vajā jau no agras bērnības, kopš vien sevi atceros. pieņemu, ka to pašu varētu attiecināt arī uz emociju jūru, kuras priekšā es esmu niecīga, neaizsargāta un bezspēcīga.
pēc zodiaka - skorpions. es gan atļaušos uzreiz paust savu skepsi pret astroloģiju. varbūt es sevi nepazīstu, bet.. nejūtos es pārāk skorpioniska (ja neņem vērā stūrgalvību, ļaunatminību un vēl čupiņu īpašību, kuras tāpat pieder dažādu zodiaku pārstāvjiem).
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:20. Marts 2009 - 00:34
(Link)
jaa, es oficiaali esmu lauva, bet peec veediskaa veezis. ja esi dzimusi pirms 16. datuma, palasi par ieprieksheejo ziimi. bet ascendents ziviis, tur jau katra planeeta savaa ziimee. kad saka: tu peec zodiaka esi tas un tas, tas noziimee: tev saule ir tajaa ziimee, bet veel jau ir meeness un visas saules sisteemas planeetas. alabe.com - freechart
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:20. Marts 2009 - 00:36
(Link)
un tam Balzakam , ko paziistu, arii 3. emocija. laikam intravertajiem tipiem parasti ir otraa galaa taas funkcijas, kas atbilst vinju stihijai, bet ekstravertajiem pirmaa vai otraa funkcija.
[User Picture]
From:[info]wraa
Date:24. Marts 2009 - 22:52
(Link)
Un kādas ir tā Balzaka attiecības ar ūdeni? (jūtu, ka šeit jau varētu izvērst pētījumu :D)
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:20. Marts 2009 - 00:12
(Link)
man ar Balzaku ir gruuti nesadirsties taapeec, ka tas konkreetais Balzaks, vinjam ir psihosofiskaa 2. griba, bet man 3., taa kaa es juutos vaajaaks, bet es esmu ticiigs/gariigs, bet vinjsh nihilists, kas baigi nodirsh. Un man jaapiedomaa, ko es runaaju, lai es nepateiktu ko taadu, ko vinjsh nodirstu, jo man negribaas ar vinju iegrumt striidos, jo es zinu, ka vinjsh ir speeciigs oponents. Tieshi preteejaa viedoklja agresiiva nicinaajuma zinjaa :)
[User Picture]
From:[info]wraa
Date:24. Marts 2009 - 23:09
(Link)
Ha, es arī esmu otrais gribasspēks! Kāds ir tā Balzaka pārējo funkciju izvietojums? 1. loģika un 4. fizika?
Bet teorētiski jau 2. gribasspēks ir tieši tas, ko 3. gribai vajag. 2. gribas ir iejūtīgas, atbalstošas un salīdzinoši piekāpīgas. Ja nu vienīgi sāls ir tajā, ka tas ir Balzaks - man arī bieži vien patīk bliezt savu taisnību, kaut arī es apzinos, ka tas ir bezjēdzīgi un pat postoši. Vienkārši reizēm uznāk, un es ne par kādu cenu negribu piekāpties, jo es negribu zaudēt (lai gan lielākoties es cilvēkus nedalu uzvarētājos un zaudētājos - tā ir vairāk tāda aristokrātu padarīšana (kas mani bieži vien pat kaitina)). Pie tā gan varētu būt vainojama arī 1. loģika ar savu pārliecinošo 'man ir taisnība un viss'.

> Go to Top
Sviesta Ciba