Pats par sevi - Komentāri

artis / 11. Apr 2021@16:13

Krišjāni! Tev ir jāpazūd, jo tāda ir Cibas iekļaujošās, žēlsirdīgās un progresīvās daļas griba. Citu cilvēku sirdsmiers ir svarīgāks par Tavu vārda brīvību. Mēs neesam no tērauda! Mums ir tiesības rakstīt par dārzu apzaļumošanu, karsto jogu u.tml., netiekot traucētiem ar Taviem nenogurstošajiem un, godīgi sakot, kaitinošajiem iebildumiem, iestarpinājumiem, jautājumiem, noraidījumiem, kritiku, precizējumiem un "atspēkojumiem".

Neviens taču nevar būt tik sasodīti naivs, ka dzīvo ilūzijās par mūsu sabiedrību kā tādu, kas augsti vērtē vārda brīvību. I've got news to you — tā ir tikai jauka legāla fikcija. Par patiesi svarīgiem jautājumiem nekādu vārda brīvību nedrīkst pieļaut. Tu esi drauds mūsu liberālajai sabiedrībai un dienaskārtība. Ir rinda pamatpieņēmumu, kurus pieklājīgā sabiedrībā nedrīkst pat pieminēt, kur nu vēl apšaubīt. Tava lielākā kļūda ir uzskatīt, ka tie ir izrunājami un apspriežami jautājumi. Nē!

Vēršot uzmanību uz šiem pamatpieņēmumiem, Tu laupi mūsu sirdsmieru. Mēs esam labi cilvēki un negribam nedēļas nogali pavadīt ar sajūtu, ka mūsu pozīcija ir uz ļodzīgiem pamatiem vai māla kājām. Aborts ir morāli problemātisks? Beidz. Tā ir nedaudz ķepīga medicīniska procedūra. Jā, nepatīkama. Apm. kā aiziet pie zobārsta un higiēnista.

Tavi jautājumi un dusmas ir profānas un zaimojošas. Tu traucē sabiedrisko mieru. Tu esi nokodis par lielu kumosu, puis! Kā teica klasiķis, "Весь вопрос—кто кого опередит?". Še, labāk izlasi rakstu, kas Tev palīdzēs attapties un labāk orientēties jaunajā realitāte:

"The erstwhile commitment to free speech and open debate, with the goal of persuasion through reason and the marshalling of superior arguments—the very foundation of the Western democratic tradition—has been replaced by the Leninist desire to annihilate one’s opponent. And so amidst the deepening political chaos in the West, the kto-kogo imperative ultimately means that the outcome is not a reasoned argument but the crude binary: “we” win, “they” disappear."

https://www.the-american-interest.com/2018/08/10/the-triumph-of-the-prison-yard/

Read Comments

Reply:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
blog counter