Pats par sevi - Komentāri

wowow / 29. Sep 2014@17:02

Ja pareizi sapratu, tad attiecīgā iestādījuma treneris ir Sudrabas koučš? Šitais tak ir vēl krutāk par violetajiem eņģeļu stariem!

"Eiropā pārsvarā mitinās reptiļi, nedaudz pelēkie un no drakonu valstīm sāk ieplūst arī drakonveidīgie. Japāna, Ķīna, Vjetnama, Koreja, Birma, Taizeme un citas šajā reģionā esošās valstis ir pakļautas dažādu drakonu civilizācijai, taču nozīmīgu vietu ieņem arī pelēkie. Amerikā ir gan reptiļi, gan pelēkie un jau iefiltrējušies arī drakoni. Krievijā reptiļa Ļeņina jeb „proletāriešu” valdīšanas laikā iesākās slepens reptiļu plāns, lai pārņemtu Krievzemi un sarīdītu visas Krievijas kaimiņu tautas pret krieviem. Viņiem tas izdevās. Krievija ar naida un lāstu enerģijām īpaši piepildījās cilvēku deportēšanas laikā. Brīdī, kad Krievijā par prezidentu kļuva V.Putins, lielākā bagāto reptiļu daļa steigšus aizbēga uz Lielbritāniju, Izraēlu vai okupēja saulainos kūrortus.
...
Согласно Ведам, первыми заселили Землю предки современных людей Белой Расы: Арийские Роды – да'Арийцы и х'Арийцы и Славянские Роды – Святорусы и Рассены. В разное время они прилетели из ближайших четырех родственных звездных систем на больших и малых космических кораблях, называемых, соответственно, Вайтмарами и Вайтманами.
...
В древние времена вся Система Ярилы-Солнца имела 27 Земель, половина из которых, находящихся за Плутоном, еще не известна современным астрономам. Кстати, число 27 по старому называлось тридевять, поэтому хождение за тридевять Земель, упоминаемое в старых сказках, в те времена означало всего лишь космический полет за пределы Солнечной системы."

Read Comments

Reply:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
blog counter