Pats par sevi - Komentāri

wowow / 12. Sep 2014@11:24

8. septembrī iesūtīju Rīgas Ūdenim iesniegumu, lai apdomā, vai nevajadzētu 1937. gadā ielikto ūdens pievadcauruli uz māju nomainīt uz ko jaunāku - ja kāds atceras, man ziemā bija izpriecas, kad šo pašu cauruli, skaitītāju mainot, aizlauza Rīgas Ūdens malači.

Tad lūk - 9. septembrī vakarā (iepriekš nepietiekušies) ievēlās malači no RŪ kontroles dienests lai savos papīros ierakstītu "pievads ir katastrofālā stāvoklī".

10. septembra rītā klāt bija RŪ apakšuzņēmēju kantoris, dienas pirmo pusi gaidīja malačus no Rīgas Siltuma un Latvenergo, kas apliecinātu, ka var rakt, ap pusdienas laiku bedre jau bija izraksta, viens otrs plānā neiezīmēts kabelis gandrīz pārtrūcis, ūdens pludoja (tā pievadtruba katastrofālā stāvoklī bija ne tikai starp ventili un manu māju, ne mazāk traģiskā stāvoklī bija posms no maģistrālā vada līdz ventilim), uz vakarpusi viss jau bija savienots, bedre aizbērta un ap bedri uz trotuāra salikta mirgojošā diskotēka.

11. septembra rītā atbrauca akmeņi un asfalts un bedres troturāra posms tika noasfaltēts.

Šorīt (12. septembris) - saņemu epastā vēstuli, datēta ar šodienu, ka "caurules posma nomaiņa tiks veikta līdz 2014. gada 31. oktobrim".

Magic. Vai vēlēšanu tuvums?

Read Comments

Reply:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
blog counter