Pats par sevi - Komentāri

auksts_entelekt / 2. Apr 2014@17:15

ņemam saldētas pākšu pupiņas un metam tādas pašas, neatsaldētas, uz pannas, kur vakar cepušies marinēti vistu spārniņi. Kad sāk mest burbuli, tad pieberam bundžiņu ar sarkanajām pupiņām, tad visam pāri pārkaisām sēņu zupu ,no paciņas, un uzmetam pāris šķēles siera.
Kā teiktu mana mamma:šito var mirdams ēst!
Kumini, ingvers, indijas rieksti.."Na Tajiti, na Tajiti..Nas i tut ne ploha kormjat!".

Read Comments

Reply:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
blog counter