Pats par sevi - Komentāri

wowow - Sadaļā "Garšīgi un samērā viegli pagatavojami ēdieni" / 2. Apr 2014@16:41

Liec vārīties ūdeni rīsiem.

Olīveļļā cep vidēju sīki sagrieztu sīpolu kopā ar čilli piparu (bez sēklām jo šajā ēdienā čilli nav solists).

Nomizo vienu ingvera gabalu, sagriez ripās un met blenderī, turpat pieliec kādas 4-5 daiviņas ķiploka, mazliet ūdens un sablenderē biezputrā.

Kad sīpoli gandrīz caurspīdīgi, piesper pāris tējkarotes malta vai sapiestota kumīna un apcep 1-2 vistas filejas (sagrieztas gabaliņos). Kad vista apcepusies, pielej ingvera-ķiploku biezeni un 800g bundžu ar sablenderētiem tomātiem un simmerē (ļauj lēni burbuļot uz mazas liesmas).

Blenderī samal kādus 100-150g Indijas riekstu (var pavisam miltos, var arī atstāt mazliet struktūru) un ber klāt pārējai mērcei. Klāt liec gabaliņu sviesta un ēdamkaroti brūnā cukura vai medus. Pa laikam apmaisi un pagaršo vai nevajag piespert vēl kaut ko - reizēm der piemalt melnos piparus, pielikt pāris ēdamkarotes tomātu pastas vai piešaut kubiņu vistas buljona, sāli vai ko tādu.

Liec vārīties rīsus (puskilo vai mazāk). Mērce būs gatava reizē ar rīsiem.

Atceries, ka rīsi ir tikai piedeva.

Read Comments

Reply:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
blog counter