Pats par sevi - Komentāri

wowow - Spekulācijas- par zīlēm un medņiem / 20. Sep 2006@21:38

Labāk zīle kokā, nekā mednis paši zināt kur, tāpēc no AMZN tiku vaļā- nopirku par 27.03, pārdevu par 32.50. Izmēģināju hansabankas investora fīču, ka nevis pārdodu par tirgus cenu, bet nosaku savu cenu un laika limitu- tā man izdevās pārdot pa šodienas high jo līdz 32.5 uzlēca pavisam īsu brīdi, tagad jau atkal 32.20.

Vispār labs dīls, ja katru mēnesi tādu izdotos uztaisīt, būtu skaisti. Vienīgā problēma, ka nemaz nav tik viegli atrast to zelta akciju, kas mēneša laikā uzkāpj par 5 vai vairāk USD un tad ar drošu roku uzlikt savu sūri grūti pelnīto naudu uz tās. Un maz likt nav vērts, jāpērk vismaz 200 akcijas lai dabūtu tūkstoti. Tas, savukārt, nosaka cenu intervālu, kurā spēlēties- nepirksi taču 200 GOOG par sireālajiem 397 USD gabalā. Nākas palikt intervālā 10-30 par akciju.

Vēl viena lieta, ka hanzene iesaldē naudu uz nedēļu gan pērkot, gan pārdodot- resp. darījumu apstiprina šodien bet naudu ieskaita tikai 26.09. Acīmredzot pretspekulantu aizsardzība kaut kāda. Tas nozīmē, ka starp diviem darījumiem (vecā pārdošanu/jaunā pirkšanu) vismaz 12 dienas. Nez, vai ļauj pārdot to, ko esi nopircis (darījums apstiprināts) bet par kuru nauda vēl no konta nav noņemta (stāv rezervēta bet no konta nav noņemta). Jāpalasās investora līgums.

Un vēl man pilnīgi nav skaidrs kā šitādas spekulācijas ietekmē attiecības ar valsti. Nāksies pastudēt likumdošanu.

Read Comments

Reply:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
blog counter