Pats par sevi - Komentāri

wowow / 14. Sep 2006@13:09

Man arī riebjas Repše un es nespēju saprast, kā (visādi citādi jēdzīgi) cilvēki JL joprojām spēj neatteikties no viņa kā kaut ko iemiesojošu simbolu. Man riebjas JL izlēcieni- piemēram pēdējais ar pilnīgi nejēdzīgo latvija.lv pseidokonkursu, kura vienīgā jēga, manuprāt, ir vienīgi tukši un demagoģiski kliegt- "ķeriet zagli", aizmirstot par baļķi pašu acī (cik atceros, to "skandalozo" konkursu palaida vēl Reira laikā). JL neprasme vadīt un īsais " rezervistu" soliņš.
BET (teiktu Godmanis).
Es JL nodarīto ļaunumu saredzu kā samērojami daudz lielāku labumu, ko sniedz viņu klātbūtne politikā (jo kā mēs zinām Latvijā tās partijas, kas nav Saeimā, nav arī politikā), liekot pārējiem pie varas esošajiem pamatot savus lēmumus, ierobežot shēmas, baidīties, uzmanīties un attiekties no kaut kā, ko varētu " sakārtot". Citas opozīcijas Latvijas Saeimā nav, krievvalodīgās Saeimas partijas, manurpāt, šo lomu nepilda.
Un līdzīgi ar Jaunalksni. Jā, nav smuki. BET. Kur ir tās jaunalksnes kas nāks viņas vietā un visu to, ko viņa dara, izliks gaismā smuki un 100% ētiski?

Read Comments

Reply:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
blog counter