Winstona Pieraksti - [entries|archive|friends|userinfo]
Winstona Pieraksti

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[18. Aug 2017|20:38]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
gribu tuvākajā laikā nopirkt divas jaunas gitāras. gribu baltu fender stratu un kādu labu klasisko ģitāru. neko no klasiskajām ģitārām nesaprotu, tapēc negribas pirkt thomanā.
Linkir doma

Comments:
[User Picture]
From:[info]quizer
Date:18. Augusts 2017 - 20:58
(Link)
Gribu sampleri un jaunus simtezatorus
[User Picture]
From:[info]winstons
Date:18. Augusts 2017 - 21:43
(Link)
man bija sampleris bet nebija laika viņā iebraukt un kad savajadzējās naudu pārdevu. no sintiņiem gribu roland jx8p. kādu tev gribas?
[User Picture]
From:[info]quizer
Date:18. Augusts 2017 - 22:01
(Link)
roland 404sx sampleri, sintiņu vēl neesmu tā izdomājis
[User Picture]
From:[info]ulvs
Date:18. Augusts 2017 - 21:51
(Link)
gribu 2. basu. jaunu, protams. bet atstājot sev šo kā basu, kas paredzēts cita tipa mūzikas spēlei. proti, tagadējais bass tā manis nomainīto skaņas noņēmēju dēļ un manis ieliktā jaunā priekšpastūža dēļ skan ļoti nikni (maza pretestība noņēmējiem, tāpēc uzņem "vairāk skaņu" (piedod, es nevaru to izskaidrot no fizikas aspektiem)). un tāpēc tas ir vairāk paredzēts rokam un smagajam muzonam. tieši tāpēc vēlos kaut ko vintažīgi skanošu, kaut ko maigu, sulīgu, biezu toni, taču tādu, kas ir vājā signālā, jo noņēmēji ir ar lielu pretestību (daudz omi) - kā jau vintāž basiem. metu aci uz squier vintage jazz bass - tie ļoti bieži skan daudz labāk, nekā meksikāņu un amīšu fenderi.
[User Picture]
From:[info]winstons
Date:18. Augusts 2017 - 21:52
(Link)
es pagāšnedēļ nopirku squier jaguar aktīvo baseni. priekš tāda lētā basa baigi ok. man gan vienīgās vajadzības ir mājās ierakstīt kkādas idejas, tāpēc neko baigi krutu nevajag. esmu dzirdējis daudz laba par squier vintage sērijām
[User Picture]
From:[info]ulvs
Date:19. Augusts 2017 - 00:28
(Link)
bāc, nezināju, ka squier ir aktīvās jaguar basenes. izklausās pēc sasodīti laba pirkuma. taču laika gaitā ĻOTI iesaku nomainīt 2 lietas, lai bass atdzīvotos pavisam - vispirms tiltu (to, kur vij cauri stīgas, lol, nezinu, kāpēc rakstu to). un tad visu elektroniku (1. lieta kadi 50$, otrā mazliet zem 100$). Bet tas basu padara par fucking wow monstru, līdzīgi, kā mans šad tad (ja paveicās ar aparatūru) var skanēt (jo ir izdarīts minetais).
[User Picture]
From:[info]winstons
Date:19. Augusts 2017 - 01:13
(Link)
Pagaidām mani apmierina jo neko daudz no basa skaņas nesaprotu. Skan Ok. Moš vēlāk pradīsies apgreids
From:[info]matiiss
Date:19. Augusts 2017 - 16:46
(Link)
nopērc no manis klasisko