Winstona Pieraksti - [entries|archive|friends|userinfo]
Winstona Pieraksti

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[22. Jul 2014|22:31]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
[Garastāvoklis: | xbox360]

vakar izgāju assassins creed 3, šodien izskatās, ka iziešu max payne 3. rīt jāsāk strādāt ;(
Linkir doma

Comments:
From:[info]quad
Date:22. Jūlijs 2014 - 22:35
(Link)
es joprojām eju real life 666
[User Picture]
From:[info]10punkts15
Date:23. Jūlijs 2014 - 05:44
(Link)
nekad neesmu sapratis, kā var spēlēt tādus modernos taitlus kā assasins creed, ja ir pilna paaudze ar spēlēm which were made by gamers for gamers (kā nišas produkts), nevis kā kaut kāda popsa gan bēbīšiem, gan viņu vecākiem ķipa. for one level of intellect.

es pieņemu, ka neesi baudījis tik daudz no golden age of gaming (spēles ap 2000 gada izdošanas laiku), jo pretēji noteikti nevarētu paspēlēt assasins creed. tā spēle ir tik iracionala ,ka mans prāts sāk kakāt, kad es to spēlēju. kamōm,nafig nosaukumā jaizmanto vārds "assasin", ja spēlē vispār nav assasinu, bet gan kaut kādi lohi, kuri prot labi lēkāt pa sienām un parasti alerto visu pilsētu n shit.

esi spēlējis thief 2 - the dark project? ļoti rekomendēju ar modiem un user mission pack'iem. tāds suspenss, tāds sneaky-peaky assasin/thief like gameplay ar situācijām, kas izraisa reālas bailes, nevis kā mūsdienu spēlēs (dead space nāk prātā kā piemērs) bailes bāž sejā kā viens bebītis otram baž mutē savu kaku. tipa - be afraid, we're scaring you with this ambient music that is getting creepier *boom* - wow, an alien like creature just jumped infront of me in that dark corridor; so fucking scary, as I feel this kind of method of scaring people is really unique.

[User Picture]
From:[info]10punkts15
Date:23. Jūlijs 2014 - 05:44
(Link)
[User Picture]
From:[info]winstons
Date:23. Jūlijs 2014 - 12:06
(Link)
Zini kā ir? Konsoļu geimings ļoti atšķiras no pc geiminga. Assassins creed, protams nav nekaads sneaky shit, bet es to arī negaidu no tās spēles. Es sagaidu smuku kaušanos un vieglu spēli. Tā lai čilā izgūlies gultā varētu atpūsties. Hc pc gaming atkal ir cita lieta.

Par dead space runājot jāpiekrīt, ka sūds. Vispār neesmu nedz šausmu filmu nedz šausmu spēļu piekritējs. Ja nu vienīgi old school šūteru, jo atceros kā kādreiz mīzu no pirmā un otrā dooma, bet tagad ir tik jautri spēlēt.
[User Picture]
From:[info]winstons
Date:23. Jūlijs 2014 - 12:08
(Link)
Kas tev tas par profilu btw