Neprātīgā saprāta balss -
Marts 4., 2021
08:26
[User Picture]

[Link]

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

(63Iespļāva | Iespļauj dvēselē)

Comments
 
From:[info]windrider
Date:4. Marts 2021 - 22:45
(Link)
Vēsturniekam vispār būt ir grūti. Gribot negribot jākļūst par ciniķi, jo zinot un saprotot visu vēstures šļuru, empātija pret kādas tautas ciešanām notrulinās.
Bet jārunā ir, nav šaubu, tāpat kā noziedznieki jāsauc pie atbildības. Šajā ziņā jāņem piemērs no Izraēlas, kas meklē un tiesā simtgadīgus večus pa visu pasauli. Jātiesā, kaut aizmuguriski.

Par tiem nelojālo procentiem gan es nebūtu tik drošs. Atklāti nelojāli vispār ir niecīgs skaits. Svaigus datus neesmu redzējis un neesmu drošs kā to vispār var izmērīt. Var, protams pieņemt, ka visi, kas savulaik balsoja PAR krievu valodu valodas referendumā ir uzskatāmi par nelojāliem.
From:[info]krishjaanis2
Date:5. Marts 2021 - 18:11
(Link)
Visnotaļ nelojālie ir vienādojums, kurā ir iekļautie bijušie, šeit palikušie militāristi, iekšlietu struktūru darbinieki, komunisti, vārdusakot, okupācijas administratīvā aparāta darboņi, kur nelojalitāte nereti iet no paaudzes paaudzē, tāpat arī - kas 1990. g. referendumā balsoja pret LV neatkarību, tāpat valodas referendums, 9. maija apmeklētāju pulki, Krievu savienības elektorāts, viedoklis par Ukrainu/Maidanu/Donbasu utt - šo nelojalitāti var ļoti viegli noskaidrot un lēst aptuvenus procentus, to LV dara un darīs tikai retais, jo ārkārtīgi neērta tēma. Ukrainā pirms 2014. g. bija tāpat.
Powered by Sviesta Ciba