Neprātīgā saprāta balss -
Janvāris 7., 2021
11:01
[User Picture]

[Link]

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

(15Iespļāva | Iespļauj dvēselē)

Comments
 
[User Picture]
From:[info]huuns
Date:8. Janvāris 2021 - 23:07
(Link)
Pilnīgi visa Trampa prezidentūra bija slikta. Nožēlojami tikai tas, ka puse amerikāņu to visu akceptēja un gribēja vēl
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:9. Janvāris 2021 - 01:02
(Link)
Man patīk kā tavs avatārs reprezentē tavu smadzeņu stāvokli.
[User Picture]
From:[info]huuns
Date:9. Janvāris 2021 - 01:17
(Link)
Man patīk, kā tava bloga virsraksts reprezentē tevi
From:[info]windrider
Date:9. Janvāris 2021 - 11:49
(Link)
Atkarīgs ar ko salīdzina. Ja salīdzina ar līdzšinējiem ASV prezidentiem, tad tā bija briesmīga. Tomēr, viņam nākot pie varas, daudzi nopietni komentētāji prognozēja pilnīgu ekonomikas sabrukumu un atomkaru. Tas tomēr nav noticis. Nav jau tomēr ASV prezidentam tik absolūta tā vara.

Arī visas iekšpolitiskās problēmas un sašķelto sabiedrību neradīja Tramps. Tas viss jau eksistēja un gruzdēja gadu desmitiem, Tramps tikai uzlēja oglēm benzīnu.

Savukārt par otro teikumu ir tā, ka visās sabiedrībās domājošā daļa ir mazākumā. Tas ir jāpieņem kā fakts un jācenšas tikai lai šī proporcija nekļūst graujoša.
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:9. Janvāris 2021 - 14:26
(Link)
"Atkarīgs ar ko salīdzina. Ja salīdzina ar līdzšinējiem ASV prezidentiem, tad tā bija briesmīga. Tomēr, viņam nākot pie varas, daudzi nopietni komentētāji prognozēja pilnīgu ekonomikas sabrukumu un atomkaru. Tas tomēr nav noticis. Nav jau tomēr ASV prezidentam tik absolūta tā vara."

"Prognozēja" lol. Nevis prognozēja, bet mazgāja tādiem kā tu smadzenes, jo notika 'oopsie' un cilvēki beidzot ievēlēja sev, nevis deep state birokratūrai izdevīgu prezidentu. Viņa politikas bija pamatā labas un viņa vēlētāji, lai gan šur tur nepiekrita, bija apmierināti ar viņa lēmumiem.
Tagad, zem Bidekamalas visi šie labie lēmumi tiks revertēti. Atvērta robežas, rasisms pret baltajiem un wokisms tiks dzīts līdz absolūtam. Industrijas un mazie biznesi tiks iznīcināti par labu Ķīnai un mazajiem cilvēkiem nāksies sēsties uz gubermint šprices gribot vai negribot.
Pilsoņu karš vai štatu atdalīšanās pēc politiskā principa būtu labāks risinājums, nekā uzturēt šo šarādi.
Tu pats gribētu dzīvot valstī, kur tavs kaimiņš tevi ar visu sirdi ienīst?

"Arī visas iekšpolitiskās problēmas un sašķelto sabiedrību neradīja Tramps. Tas viss jau eksistēja un gruzdēja gadu desmitiem, Tramps tikai uzlēja oglēm benzīnu.
"

Un kas radīja šo gruzdoņu tavuprāt?

"Savukārt par otro teikumu ir tā, ka visās sabiedrībās domājošā daļa ir mazākumā. Tas ir jāpieņem kā fakts un jācenšas tikai lai šī proporcija nekļūst graujoša."

Par to jau es arī savā cibā rakstu. Proporcija cilvēku, kas ir konformisti un pakļaujas jebkuras runājošās galvas teiktajam ir fascinējoša. Kad biju jaunāks, domāju, ka cilvēki ir plurālāki savos dzīves skatījumos, bet ar katru gadu nākas kļūt ar vien pesimistiskākam šajā jautājumā. Vismaz trīs ceturdaļas grib tirāniju, tāpēc gudrāk šobrīd domāt kāda veida tirāniju atbalstīt, nevis naivi cerēt uz demokrātiskiem instrumentiem, kas ļaus vilkam būt paēdušam un avij dzīvai.

Bibliskā kontekstā šī brīza situācija ir kā Gog vs Magog. As in, feika šķeļoša opozīcija starp cilvēkiem, kuru izraisījis Sātans, lai gūtu varu uz šīs zemes.
Powered by Sviesta Ciba