Neprātīgā saprāta balss -
Janvāris 6., 2021
12:36
[User Picture]

[Link]

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Sieva ir mani padarījusi līdzatkarīgu savā soļošanas mānijā. Jau visu pērno gadu piedalījās 10 000 soļu izaicinājumā, kad katru dienu bija jāsavāc šāds soļu daudzums. To uzskaitīt lieliski palīdz soļu skaitīšanas aplikācija telefonā. Tā nu es bieži gāju viņai līdz un pērn novembrī arī pats uzinstalēju soļu skaitīšanas aplikāciju. Kopš tā laika, arī man, gluži nemanot gribas sasniegt ikdienas mērķi 10 000 soļi. Man tas gan nav īpašs izaicinājums, jo dodoties uz darbu kājām un nākot atpakaļ jau teju savācas vajadzīgais daudzums. Sarežģītāk ir tagad, kad vairākas dienas nedēļā jāstrādā no mājām. Tad gan speciāli jādodas soļu medībās, pie viena atklājot jaunas un neredzētas vietas plašā apkārtnē.
Pilnīgi noteikti, ka šīs garās ikdienas pastaigas ir ļāvušas mums šajā pandēmijas laikā saglabāt veselo saprātu. Soļojot prātā nāk daudz labu domu, vai arī tieši otrādi, ne par ko nedomā un koncentrējies uz elpošanu.
Šogad ar sievu esam pieteikušies uz diezgan hārdkorīgu pārgājienu izaicinājumu. Žēl tikai, ka pirmajos posmos nevarēsim iet abi kopā, jo pašreizējie apstākļi neatļauj meitu atstāt kaut kur.

Tags:

(2Iespļāva | Iespļauj dvēselē)

Comments
 
[User Picture]
From:[info]iokaste
Date:6. Janvāris 2021 - 15:58
(Link)
kādu soļu aplikāciju iesaki?
From:[info]windrider
Date:6. Janvāris 2021 - 17:47
(Link)
Es izmantoju Pacer, bet ir arī citas. Katrai gan drusku atšķiras galarezultāts. Vasarā gājām pārgājienā un trīs dažādas aplikācijas rādīja trīs dažādus noietos attālumus. Tā arī precīzi neuzzinājām cik esam nogājuši, nācās ticēt kādam vidējam rādītājam un sajūtām.
Powered by Sviesta Ciba