Neprātīgā saprāta balss -
Oktobris 22., 2020
13:48
[User Picture]

[Link]

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

(6Iespļāva | Iespļauj dvēselē)

Comments
 
From:[info]windrider
Date:22. Oktobris 2020 - 17:06
(Link)
Diez vai ir kāds kurš šobrīd ir gatavs solīt, ka viss būs cauri pēc pāris mēnešiem. Jau pavasarī teica, ka jāpaciešas līdz maijam un viss beigsies.

Bet žetons par izteiksmi. Pirmo reizi redzu, ka kāds arī rakstos izmanto tādu latviešu/angļu valodas hibrīdformu kādu dzird no jaunatnes mutēm ielās.
[User Picture]
From:[info]telefontubbie
Date:22. Oktobris 2020 - 19:24
(Link)
Solīt ministriem nudien neko nevajag, jo sabiedrībā pieaugušie, cik novērots, uzliek mīksto infektologu ieteikumiem un turpina "burzīties". Kāpēc viņiem kaut kas ir jādod bez maksas? It īpaši tiem, kas brauc uz Kipru, Grieķiju vai Krieviju pēc kontrabandas cigaretēm? Tur ir liels individuālās atbildības trūkums - paši vecāki vīrusu ievazā no ārzemēm, aplipina bērnus un vecos pensijas vecuma radus, tad bērni ienes skolā, tad padod tālāk skolotājiem. Ideālā covid recepte, lai nobrucinātu pilsētu skolas.
Jā, žēl godīgus cilvēkus, kuri visu laiku domā, kā menedžēt skolas vecuma sīkos kuri un paši gādā par to, lai bērnam būtu pašam savs (nevis skolas) sporta inventārs, kāds mūzikas instruments, tāfele, enciklopēdijas un youtube saraksts ar zinātniskām filmām saprotamā izteiksmes veidā. To var pat izdarīt vecāki, kam ir maz naudas. Jo daudz kas ir pieejams par centiem, tāpat arī ja vienkārši pajautā, facebook grupās bez maksas atdod ļoti labas un derīgas lietas.
Teorētiski var pieprasīt individuālos mācību asistentus, bet nav dzirdēts, ka kāds taisītu petīciju vai rīkotu protestus izglītības sakarā pie Saeimas.

P.S. Ikdienā domāju dažādās valodās, gramatiku protu tikai intuitīvi, taču reuglāri pērku latviešu rakstnieku grāmatas, risinu krustvārdu mīklas un lasu drukāto presi, miskastē valodu neesmu iemetusi.


From:[info]windrider
Date:23. Oktobris 2020 - 09:46
(Link)
Jā, bet tās arī tādas praktiskas lietas. Es te vairāk par pandēmijas emocionālo un psiholoģisko pusi. Par to vispār publiski reti kurš runā, kaut arī ietekme varētu būt daudz plašākā un ilgstošāka nekā tam sasodītajam vīrusam.
From:(Anonymous)
Date:23. Oktobris 2020 - 16:13
(Link)
telefontūbij, es ar interesi šad tad palasu tavu cibu un respekt tev par tavu bradājumu bekgraundu, bet "ekšlī" un, mazliet mazākā mērā arī "aimīn", nu kamōn, tie ir šausmīgi parazītvārdi

nav nekādas atšķirības starp "like, actually šī kleita ir tā kā praktiski zaļa" un "bļe nada bļe vzjaķ nahuj lapatu bļe"
Powered by Sviesta Ciba