Neprātīgā saprāta balss -
Aprīlis 20., 2020
16:39
[User Picture]

[Link]

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Līdz šim manā draugu un paziņu ''burbulī'' pašreizējā krīze lielu finansiālu skādi nav nodarījusi. Lielākajai daļai darba apjoms palicis nemainīgs vai pat ievērojami pieaudzis. Tomēr pakomunicējot ar cilvēku, kas strādā masu pasākumu nodrošināšanas jomā, paveras pavisam cita aina. Tur valda niknums un depresīvas sajūtas, jo nav nekādu cerību uz darba atsākšanu pārskatāmā nākotnē. Pat ja tiešām maija beigās viss beigsies, tad masu pasākumi noteikti būs paši pēdējie kurus atļaus rīkot.

Tags:

(2Iespļāva | Iespļauj dvēselē)

Comments
 
[User Picture]
From:[info]special_k
Date:21. Aprīlis 2020 - 08:10
(Link)
man paziņu ģimene strādā zivju fabrikā. iepriekš bija uzņēmēji, kuru produkts bija balstīts uz tūrismu... a tagad pie konveijera, leik kārbās zivis..
[User Picture]
From:[info]ziimogvasks
Date:26. Aprīlis 2020 - 20:48
(Link)
Sabiedrība šobrīd ir atgriezusies pie Maslova piramīdas pirmajiem diviem pakāpieniem un pārējās lietas vai nu var darīt no mājām vai nē. Es arī kā programmētājs jutīšu nelielus finasiālus zaudējums, man nākotnes budžeta ienākumi būs mazāki un ja nesabalansēšu būš jānoēd iekrājumi dēļ nozares kurā atrodas uzņēmums, kurā strādāju. Bet bez ienākumiem nepalikšu, jo kodu var drukāt arī mājās. Skatoties uz pasauli līdz maija beigām toč nekas man liekas nebeigsies, bet skatoties uz Latviju iespējams, ka neatverot robežas kaut kādi ierobežojumi vārētu tikt samaziāti ap to laiku.
Powered by Sviesta Ciba