Neprātīgā saprāta balss -
Februāris 4., 2016
19:48
[User Picture]

[Link]

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Nu tā. Pagājušās piektdienas pēdējās darbdienas nelielā grūtsirdība vakarā tika noskalota ar litru medalus un jaunajā darbā ierados možs un daba spara pilns.
Uzreiz jāsaka, ka spēriens pa pakaļu ir nostrādājis. Jaunie apstākļi un cilvēki ir panākuši to, ka tik saspringti un dinamiski strādājis kā šajās pēdējās četrās dienās es diez vai vispār kādreiz esmu. Ar kolēģiem ļoti ātri izdevās atrast kopīgu valodu un laikam mana pieredze ļāva jau dažu dienu laikā saprast ko no manis prasa un kā lietas tiek darītas šeit. Galu galā tās jomas tomēr ir diezgan tuvas. Protams, vēl daudz ko nezinu un ne līdz galam saprotu, bet tagad esmu pilnīgi drošs, ka tikšu galā. Esmu jau bijis pirmajā izbraukumā un vēl vairāki ir ieplānoti, tāka jārullē tik uz priekšu.

Un jā, iepriekšējā darba vieta tomēr sarūpēja labu atvadu dāvānu. Kopā ar pēdējo algu samaksātās neizlietotā atvaļinājuma kompensācijas sastādīja nepilnu pusotru tūkstoti eiru. Ironiski, bet tā ir lielākā summa ko man darbs jebkad bija vienā reizē samaksājis.

Mūzika: Skyforger
Tags:

(Iespļauj dvēselē)

Powered by Sviesta Ciba