Neprātīgā saprāta balss -
Aprīlis 17., 2015
15:53
[User Picture]

[Link]

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Žēl, ka dažu kolēģu, pirms pusgada, pieteiktā revolūcija ir izrādījusies tikai tukši vārdi. Daļēji ar kadru maiņu un daļēji ar finansiāliem bonusiem opozīcija ir uz brīdi nomierināta. Nevar revolūciju taisīt tik emocionālas un haotiskas švilpastes, kam noskaņojums mainās pa stundam.
Žēl tikai, ka visa tā rezultātā ir palicis maz tādu kolēģu ar kuriem vari sakarīgi parunāt par nopietnām, profesionālām lietām un kuri vēl pie tam saprot par ko tu runā. Tas arī īpaši nemotivē izrādīt iniciatīvu un iesaistīties nopietnu jautājumu lemšanā, jo tāpat neviens īsti nespēs novērtēt un saprast to ko tu vēlies panākt.
Bet pavisam žēl ir tas, ka lielākajai daļai kolēģu pilnīgi neinteresē tas ko viņi dara, vai esošā darba vieta ''in general''. Pietiek, ja atnāc uz darbu, pasmērē papīrus vai pasēdi internetā, aizej pusdienās, paklačojies ar kolēģu tantēm par grūto dzīvi, mazo algu vai gaidāmo vakariņu ēdienkarti, un tad jau arī jādodas mājup. Bet ar visu to turas pie sava krēsla kā valsts uzņēmuma padomnieks un katru jauno darbinieku cenšas saplosīt gabalos.

Tags:

(Iespļauj dvēselē)

Powered by Sviesta Ciba