Neprātīgā saprāta balss -
Augusts 26., 2013
09:55
[User Picture]

[Link]

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Nu ko, pirmo reizi mūžā biju MJR un, lai gan tikai uz divām dienām, vīlies neesmu. Tiesa gan, sākotnēj bija plānots, ka būšu dalībnieka statusā bet dažādu organizatorisku peripētiju rezultātā es un vēl daži biedri dabūjām uzmetienu un no dalībniekiem pārtapām apmeklētājos. Tas gan tomēr man netraucēja iefiltrēties citā kompānijā un tikt iekšā pa velti.

Nedzirdēju visu to, ko būtu gribējis dzirdēt, jo daļa grupu nepatīkami pārklājas. Tomēr galvenie favorīti bija: Auļi, kas dzīvajā vienmēr ir labi un šoreiz burtiski uzspridzināja publiku, Ukraiņi Folknery, kur trīs meičas deva ārā tik ekspresīvu enerģiju, ka prieks skatīties. Latvietēm tāds temparements ir atrodams varbūt tikai kaut kur Latgalē. Un protams Skyforger kuru uzstāšanās bija viena no spēcīgākajām kādu es jebkad esmu redzējis. Ļoti patika.

Un vēl, šāda tipa pasākumos Latvijā var sastapt miljoniem visādu paziņu. Tomēr izrādās, ka Lietuvā ir tas pats un brīžiem vispār pazuda apziņa, ka esi ārzemēs, jo pie dažām grupām 90% publikas bija latvieši un pati grupa pilnīgi mierīgi arī no skatuves runā latviski. Vēlos arī atzīmēt, ka pie Ilģiem sanāca stāvēt blakus kultūras ministrei Žanetei un pie Skyforger pačkas kratīja divi Latvijas Saeimas deputāti.

Tags: ,

(5Iespļāva | Iespļauj dvēselē)

Comments
 
[User Picture]
From:[info]lenora
Date:26. Augusts 2013 - 12:48
(Link)
Man liekas, ka latviešu šogad bija vairāk kā lietuviešu.
[User Picture]
From:[info]absenta
Date:26. Augusts 2013 - 13:22
(Link)
Ahh, kā šogad gribējās tur būt!
[User Picture]
From:[info]kjiegjels
Date:26. Augusts 2013 - 15:42
(Link)
Kas ir MJR?
From:[info]windrider
Date:26. Augusts 2013 - 16:01
(Link)
[User Picture]
From:[info]kjiegjels
Date:26. Augusts 2013 - 18:14
(Link)
Āāāāā... šitas...
Powered by Sviesta Ciba