Neprātīgā saprāta balss - Un viņš ieklausījās ložmetēja dziesmā...
Augusts 24., 2009
11:57
[User Picture]

[Link]

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Un viņš ieklausījās ložmetēja dziesmā...
Nu tad manas pirmās pilntiesīgās zemessardzes mācības ir noslēgušās un miega bads drusku izgulēts. Nedaudz dīvaini, ka no savas rotas bijām tikai 10 cilvēki un viss bataljons ietilpa trijos smagajos, pārsteidzoši ''liela'' atsaucība gada lielākajām mācībām. Šķiet šīs ir pirmās mācības kurās neizšauju nevienu patronu, tas vien liecina ka nekas interesants nebija. Bezgalīga sēdēšana/gulēšana posteņos un slēpņos un lielākajās iespējās izšaut, kad pretinieka izlūki pa nakti nāca uzbrukumā bāzei, šie bija pārāk pasīvi un tālāk par trokšņa taisīšanu negāja un atkāpās tiklīdz mēs skrējām šos meklēt.
Neliels prieciņš gan bija, kad uzzinājam, ka divi cilvēki no mūsu nodaļas ir atklājuši un druscīt papostījuši pretinieka nometni.

Vispār kopumā ir jūtama atšķirība starp Zemessardzi un studentu militāro apmācību. Varbūt ne organizētības ziņā, jo abās valda vienlīdz liels bardaks, bet tieši attieksmes pret uzdevumiem ziņā.

Mūzika: Vilki- Partizānu himna

(2Iespļāva | Iespļauj dvēselē)

Comments
 
[User Picture]
From:[info]karlowich
Date:25. Augusts 2009 - 09:59
(Link)
Muahaha - Petersons&Co? Atklāt ta viņiem nebija grūti - tur neko pat nemaskējām un daži labi pat uzslēja telti. Un postīt tur nebija ko - jo tur neviens nebija - visi bija mežā. :)
Bet sviests bij ok, diemžēl pašu daļas dēļ, kas apmaldās trīs priedēs. A naktī jums lika mieru, tāpēc ka mūs aizsvieda no jums kādus 4-5 km un deva izlūkot objektus, kur neviens vispār nebija pat bijis. Pie tam tur bija baigais čūskulājs. :) Es arī neizšāvu. :)
From:[info]windrider
Date:25. Augusts 2009 - 10:09
(Link)
Nu viņi stāstīja ka jūsu atstāto ekipējumus esot drusku pavandījuši. :)

Bet nu vispār jau tā bija, ka visi gaidījām baigās lielkaujas ar izlūkiem, speciāli tam pat munīciju taupījām, bet še tev tāpat visu nācās beigās bezjēdzīgi izšaut tikpat kā gaisā! :D
Powered by Sviesta Ciba