Lācītis numur divi - Post a comment [entries|archive|friends|userinfo]
vistu_zaglis

[ website | šulcs.lv ]
[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| VZL ]

Nov. 20th, 2016|06:54 pm

vistu_zaglis
Jiržikbārā – tur lietas kā notiek. Tur skaties, ka ir jau iestājies nākamais datums, galīgi vairs ne tas, kurā tu ieradies, un it kā ar to nepietiktu – dzirdi, kā bārmenis netālu sēdošajiem jauniešiem ar skumju seju pastāsta, ka alus, diemžēl, ir beidzies. Tiešām beidzās?, tu viņam neticīgi pārjautā, un šis saka – jā, tā kaut kā sanāca.

Bet tad piepeši aiz letes uzzīmējas Jiržiks pats savā personā, tu viņam pasūdzies, ka kas tā par cūku, ka ir beidzies pasaulē galvenais padzēriens, un Jiržiks nekavējoties pagriežas pret bārmeni un nīgri, retoriski apjautājas – stulbs esi?, kāpēc tu VistuZaglim alu nelej?

Nu un tālāk jau kā ierasts, jestra pabazarēšana par būtisko aiz slēgtām durvīm insaideru sabiedrībā, viss kā pie cilvēkiem.

Kas atgādina, ka visu laiku aizmirstas izstāstīt īso versiju šitam te atgadījumam, vobšem, ieklīstam ar cien. jūzerneimu [info]kakjux, tūrisma programmas ietvaros, šajā pat minētajā iestādē, ar pārsteigumu ievērojam, ka saimnieks pats rosās aiz bāra, nu un tad nu viņš apsēžas pie ugunskura, aizpīpē pastāsta savu bēdu stāstu. Par to, kā viņam tajā dienā bija plānoti veseli divi randiņi ar daiļām daiļavām, bet darbinieki izčakarējuši visu šo skaisto plānu ar neierašanos darbā, un tā nu tagad, saviesīgas, romantiskas tērgāšanas vietā, jālej alus visādiem garāmgājējiem. Uz ko nācās piezīmēt, ka dievības acīmredzami viņu acīmredzami nemīl. Uz ko Jiržiks cerīgi atgādina, ka Jēzus gan mīl, jo Jēzus mīl visus. Un tur mums nācās secināt, ka tieši tā arī ir galvenā problēma, Jēzus viņu mīl un ir bloody greizsirdīgs, neļauj tā vienkārši ar daiļām daiļavām likties. Uz ko Jiržiks paceļ rokas pret debesīm un cerīgi iesaucas "Jesus? Can we be just friends, please!?"
link Read Comments

Reply:
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs IP addresses of anonymous posters.