Lācītis numur divi - [entries|archive|friends|userinfo]
vistu_zaglis

[ website | šulcs.lv ]
[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| VZL ]

[Mar. 16th, 2013|06:22 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
[mood |Turpat]
[music |Tas pats]

Bet vispār dzīvē ir parādījies jauns izaicinājums un lauks pētījumiem, vei, sirmā jēPodiņa baterija nupat ir kļuvusi pavisam vārgulīga, dēļ kā, vasaras sezonai (cerams) nākot, jāsāk ar skubu izskatīt jauna pārnēsājamā mūzikas atskaņotāja iegāde.

Iekšējais konservatīvists pieļauj iespēju nelauzīt galvu, iet kopsolī ar meinstrīmu un gādāt Apple, bet teikšu atklāti - pēc tam, kad epizodiski palietoti daži nebūt pat ne krutākie tā paša Sony skanekļi - jēpodiņa izdotā skaņa piepeši šķiet pavisam skumja. Nu un iTunes.

Tāpēc paņemsim palīdzību no zāles, biedri, kas mums aktuāls mazo MP3 pleijerīšu žanrā? Uz ko skatīties, no kā bēgt, krustus metot? Cowon? Sony? Philips? Priekš kam viņi tur stūķē androīdus? Gribas hardwāriskās pogas un labu skaņu par normālām naudām. Jo ar nieka 5 gadu nokavēšanos, es sev esmu atklājis Geibriela projektu Big Blue Ball, kas, izņemot šaušalīgo tituldziesmu, ir brīnišķīgi brīnišķīgs, un es ļoti skumšu, ja piepeši pusratā apklusīs.
linkiet garām

Comments:
[User Picture]
From:[info]src
Date:March 16th, 2013 - 10:25 pm
(Link)
sirmajam jēPodiņam var pasūtīt ķīniešu bateriju par pāris $ un pašrocīgi nomainīt (vajag lodāmuru). Ja vien tas vien nav labs iemesls upgreidoties.
[User Picture]
From:[info]vistu_zaglis
Date:March 16th, 2013 - 10:32 pm
(Link)
Brrr, Nano izskatās atverams tikai ar skalpeli un tikai vienreiz. Bet ja godīgi, tad jā, gribas apgreidoties, jo tikai 2 Gb, un es zinu, ka var skanēt daudz labāk.
[User Picture]
From:[info]src
Date:March 17th, 2013 - 12:23 am
(Link)
aha, tieši tādu upgreidoju draudzenei. 1st gen nano laikam tas bija.

ja godīgi, tad gribējās paķimerēties :)

plastmasas figņas nāca baterijai komplektā. http://www.ifixit.com/Guide/Installing+iPod+Nano+1st+Generation+Battery+Replacement/774/1 plus vēl čupa ar video youtūbē
From:[info]baltie_zushi
Date:March 17th, 2013 - 01:40 pm
(Link)
cowon, sony jā, bet kāpēc tavā listē ir iekļuvis filips nav izprotams
[User Picture]
From:[info]vistu_zaglis
Date:March 17th, 2013 - 02:04 pm
(Link)
Tīri aiz iracionālas mīlestības pret šo uzņēmumu un pilnīgas nulles info par viņu kvalitāti konkrētajā žanrā. Nekādu konkrētu iemeslu.
From:[info]baltie_zushi
Date:March 17th, 2013 - 02:24 pm
(Link)
iracionālo mīlestību varu saprast, bet par elektroniskajiem izstrādājumiem šīs jūtas bija vērts izrādīt 20 gadus atpakaļ, tagad viņu var mīlēt tikai par kvēlspuldzēm un iespējams bārdas dzenamajiem