Lācītis numur divi - [entries|archive|friends|userinfo]
vistu_zaglis

[ website | šulcs.lv ]
[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| VZL ]

[Dec. 21st, 2010|09:05 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
linkiet garām

Comments:
From:[info]archijs
Date:December 22nd, 2010 - 12:51 pm
(Link)
Gribi es tev par Doičlandes grāmatu veikaliem pastāstīšu. Značit ir kaut kādi 4 vai 5 lielie grāmatu tīkli, mol Jānisroze un pārējie, katrā pilsētā pa pārītim. Nu lūk, visos šajos grāmatu veikalos vienmēr ir rindiņa veltīta valodas apguvējiem ar uzrakstu englišbūher.

Katrā grāmatnīcā viens un tas pats skats - divi plaukti, pa vidu vēl viens plauktiņš veltīts dižpārdokļiem. 9 no 10 grāmatām ir ala twilight tēmā. Es zinu, ka tvailaits ir triloģija, tātad trim grāmatām jābūt, kur pārējās sešas par vampīrtēmu rodas - nezinu. Un vienmēr desmitā ir devuška ar pūķa tetuvējumu. Reizi pāris nedēļās iečāpo un pazūd visa vēlme nopirkt. Kāpēc tā bestselleru liste mēnešiem ilgi ir tā pati - nezinu, pārdot drošvien neko nesanāk. Viss parējais atgādina tos lata romānus, kuru Narversenos pa latsdivdesmit pārdeva.

Ne-jūrniecības literatūras uzņemtais daudzums pusgada laikā līdzinās nullei. A nu i nah, jūs visus literātus. Mājās aizbraukšu kaut ko nopirkšu varbūt. Vai aizņemšos un nekad neatdošu, lētāk sanāks ;)
[User Picture]
From:[info]vistu_zaglis
Date:December 22nd, 2010 - 12:58 pm
(Link)
Pēdējais punkts pareizs, bet man kaut kā šobrīd dārgāk sanāks — maukt mājās, lai kaut ko nopizģītu kādam :)

A ar veikaliem te situācija līdzīga. Nav gan TIK traģiski ar to klāstu, bet nav arī nekāda dievmaizīte, fakts. Biju patīkami pārsteigts, ka uz pagājušajiem Klusajiem un Baltajiem Keiva kreatīvs plauktā uzzīmējās.
From:[info]archijs
Date:December 22nd, 2010 - 01:15 pm
(Link)
Man te iemeta vienu dienu http://gramataselektroniski.wordpress.com/
Nez, varbūt esi palaidis garām. Es gan mēģināju lasīt, bet kaut kā galīgi nesmuki sanāk. Nav jau tā, ka baigi grūti monitorā skatīties, kas te es nepieradis vai, bet ir tā sajūta, ka kaut kas nav, kaut kas nav. Un nekādus ē-lasītājus nepirkšu, visi aipadi tikai vipendrošiem stārbaksos domāti.
[User Picture]
From:[info]vistu_zaglis
Date:December 22nd, 2010 - 01:20 pm
(Link)
Diespasargi, man jau visu darba laiku ekrānā jābolās. Nē nē, man lūdzu uz pārstrādāta Brazīlijas mūžameža to visu tomēr, oldskūls kaut kāds jau atkal.