Lācītis numur divi - Post a comment [entries|archive|friends|userinfo]
vistu_zaglis

[ website | šulcs.lv ]
[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| VZL ]

Laugh and the world laughs with you. Weep and you weep alone. Apr. 22nd, 2005|02:20 am

vistu_zaglis
1) Nevajag. Nu nevajag izlikties, ka tu kādu patiesi mīli, nevajag pieņemt sajūtu, ka kāds patiesi mīl tevi. Vai gluži pretēji - vajag, bet tikai un TIKAI tad, ja tu par to esi pārliecināts. Un ja arī tie, citi, par to ir pārliecināti.

Jo būsim taču godīgi pret sevi - mums no cita ir vajadzīgs tikai tas, kas apmierina mūsu egoismu. Pārējais - tas var tikt nobīdīts malā kā "tā cilvēka kaprīzes" vai "tas taču nav būtiski" vai "ko viņam atkal no manis vajag". Īsi. Vienkārši. Strādā abpusēji. Kādam no tevis vajag to, kas viņa(s)prāt tu esi. Tev no viņa(s) vajag to, ko tu iztēlojies. Patiesībā taču neviens no jums nezin, kā otrs tajā brīdī jūtās, neviens no jums nezin, ko tas otrs domā tajā brīdī, kad pieklājīgi piekrīt, lai jūs šovakar paliktu kopā.

Pierodi pie domas, ka tu nevienam nevari uzticēties. Tikai sev, tak arī ne vienmēr. Pierodi pie domas, ka kāds, savas muļķības vadīts, uzticās tev.

Pierodi pie domas, ka tas, kas tev liekas Pareizi, Ētiski, Cēli, kādam citam ir sugubo po huju. Vai gluži vienkārši neinteresē. Un neuzskati, ka tev ir tiesības diktēt savas morāles normas un nostādīt tās augstāk, kā pārējiem. Iespējams, ka tam, kam po huju, ir taisnība. Vismaz tiktāl, cik tas attiecas uz viņu. Par to tu nepadomāji?

Pierodi pie domas, ka tas, ko tu visvairāk vēlēsies, tas, kas tevi iekšēji saraus gabalos, patiesībā būs amorāls, nosodāms un izsauks sabiedrības nožēlu un nosodījumu vienlaicīgi. Pierodi pie domas, ka tev būs jāizvēlas starp to, ko tu visvairāk vēlēsies un visu pārējo iepriekš minēto.

Pierodi pie domas, ka ar šo faktu būs jāsadzīvo.

Tas [darbs, vieta pasaulē, dzīvoklis, auto, cilvēks], ko tev visvairāk vajag, ir aizņemts. Tev tas liekas idiotiski, bet tas tā ir. Visi ir laimīgi, visi ir piepildīti, izņemot, protams, tevi, stulbais egocentriķi. Un tev nav tiesību pieprasīt, lai būtu savādāk, jo tu esi, biji un paliksi stulbs egocentriķis.

Un te vietā būtu frāze, ka pasaule negriežas ap tevi, bet diemžēl ir tā, ka griežas gan! Un tu to negribi, es zinu, ka tu to negribi, bet tā nu ir noticis, ka daļa pasaules ir iestādījusi tevi par savu asi un rotē... pieprasa kā savas likumīgas tiesības iespēju rotēt... ienīst tevi par to, ka tu atsakies būt šīs pasaules ass. Un tā tālāk, pa riņķi, jo par kādas citas pasaules asi tu esi iestādījis kādu citu. Kam to tieši tik pat ļoti nevajag. Pierodiet pie domas, messiers et madmoieselles, pierodiet pie domas.

I don't love you, I never did, I don't love you, I never will. Skaisti, bet tā nav taisnība. Tev šķiet, ka es tevi mīlu, man šķiet, ka tu mīli mani, patiesībā nekā no tā visa nav.

2) Es ticu, ka ir cilvēki uz ko nekas no iepriekš teiktā neattiecas. Es apskaužu šos cilvēkus. Es tikai viņus vēl neesmu saticis, lai vai cik skaisti nekas no tā visa neizskatītos no malas.

3) OldBoy IR jāskatās kino. Un pēc tam jāpamāj atvadas tiem, ar ko kopā tu to skatījies, jāiesprauž austiņas un jāsagremo to visu vienam pašam. Pie trešās reizes mani paķēra tieši šī nots.

4.1.) I don't love you, I never will.

4.2.) I love you, I hope you love me too.

4.3.) Abi apgalvojumi ir patiesi un viens otru neizslēdz.

Fakts.
link Read Comments

Reply:
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs IP addresses of anonymous posters.