Lācītis numur divi - Post a comment [entries|archive|friends|userinfo]
vistu_zaglis

[ website | šulcs.lv ]
[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| VZL ]

Oct. 22nd, 2009|03:47 pm

vedjmah
haha.
Mani šī ziņa sasniedza, papildināta ar info, ka likvidējamās filiāles menedžeris mani vairs neapkalpos, bet gan to darīs kāda kuce, ar kuru jau agrāk bija nācies saskarties.

Aizrakstīju pretim sekojošu vēstuli, tagad gaidu atbildīti.

Labdien, [] kundze!

Pateicos par Zelta apkalpošanas programmas menedžera maiņas informāciju.

Vēlējos paskaidrot kādu savu līdzšinējās sadarbības aspektu ar Jūsu pārstāvēto finansu institūciju: savlaik, 2008. gadā es izvēlējos pamest filiāli 'Rūdolfs' un pāriet apkalpošanā uz filiāli 'Tērbata' tieši Irinas Leimanes kundzes dēļ, kura bija mans klientu menedžeris.

Vēlos jūs informēt, ka nekādā gadījumā nepiekrītu, ka mans klientu menedžeris turpmāk būtu šī persona. Mana pieredze sadarbībā ar Irinu ir izteikti negatīva, manuprāt, uz viņu nevar paļauties; Leimanes kundze nekad nav atradusi par iespējamu pacelt tālruni, kad esmu viņai zvanījusi, kā arī, 80% gadījumu neatzvana, kad es esmu atstājusi informāciju citam kolēģim filiālē Rūdols.

Tās dažas (apmēram 4) reizes, kad man ir (vai, precīzāk, būtu bijis) nepieciešams izmantot kādus nebūt pakalpojumus, kurus operatīvi būtu atrisināt ar viņas palīdzību, tā vietā, lai to saņemtu, esmu dzirdējusi tikai un vienīgi kaut kādas nejēdzīgas atrunas un taisnošanos par aizņemtību. Jau vairākus gadus esmu pārsteigta, ka tāds darbinieks kā viņa vispār strādā bankā par klientu vadītāju un nevaru vien beigt brīnīties, ka arī tagad, kad notiek vispārēja štatu samazināšana, tieši viņa ir tā, kas saglabā savu amatu, kurpretim Kalnišas kundzei nezin kamdēļ jāstrādā 'citās struktūrās'.

Saprotu, ka viss izklāstītais izklausās pēc subjektīvas nepatikas. Varu piebilst, ka vēl dažiem man ļoti labi pazīstamiem cilvēkiem ir nelaimējies apkalpošanā būt tieši pie Irinas. Mūsu viedokļi par viņas veiktspēju pamatā neatšķiras.

Varu paust tikai savu sašutumu par to, ka tagad atkal man būtu jākomunicē ar Irinu. Paužu cerību, ka ar šo vēstuli būs gana, lai rastu iespēju mani 'piesaistīt' citam klientu menedžerim.

Patiesā cieņā,
iepriekš pateicos,

[]
link Read Comments

Reply:
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs IP addresses of anonymous posters.