Lācītis numur divi - GSM [entries|archive|friends|userinfo]
vistu_zaglis

[ website | šulcs.lv ]
[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| VZL ]

GSM [Dec. 25th, 2008|08:15 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
[mood |Priecājos kā bērns]
[music |n/a]

Jā, starp citu, nu tad beidzot — pie otrdienas notika TAS. Nekad nebūtu domājis, ka numura pārcelšana pie cita operatora ir TIK laikietilpīgs process.



Šodien teju pāris stundas pavadītas, bakstoties pa Mans T-Mobile.cz. Sajūtas tādas, kā tikko izkāpušam no laika mašīnas, nu, piemēram, kā tad, kad es pašā 90-o sākumā braucu uz kapitālistisko amerikāniju, — there's a whole new world out there, man likās, ka tā ir tikai filmās!

Nesaprotu, pagalam nesaprotu, kāds vadātājs man lika pirmajā šeit pavadītajā weekendā ieklupt tieši Vodafone bodītē. Labi, ka vismaz pēc gada attapos, es jums teikšu, labāk vēlāk, nekā vēlu.

Starp citu, to whom it does concern: mails brīžiem, kad es neesmu mājās, bet ļoti kaut kas steidzami jāpasaka, отныне — shulcs iekš t-email.cz. Saņemšu nekavējoties, atbildēt nesolu. Principā nesolu arī izlasīt.
linkiet garām

Comments:
[User Picture]
From:[info]petrovichs
Date:December 25th, 2008 - 10:36 pm
(Link)
?
T-Mobile - rulz vai sux?
[User Picture]
From:[info]vistu_zaglis
Date:December 25th, 2008 - 10:52 pm
(Link)
Рулез полный! Es ir šokā!
[User Picture]
From:[info]petrovichs
Date:December 25th, 2008 - 10:58 pm
(Link)
A drusku izvērstāk?
[User Picture]
From:[info]vistu_zaglis
Date:December 26th, 2008 - 12:54 pm
(Link)
Vispār kaut kāda tev neveselīga interese par šito topiku ;)

Nu — salīdzinot ar V, caurspīdīgi tarifi un cenas servisiem. Iekš V lapas reālos tarifus varēja dabūt pdf formātā, kurš bija atrodams tikai izmantojot "lapas karti" ;) Tarifi, piezīmēšu, mazliet augstāki, kā V.

Datu pārraide — kamēr V gatavojas Prāgas atsevišķos rajonos piedāvāt 3G, T vienu soli izlaiž, kā izskatās. Datu kartēm ir jau strādājošs 4G, balss kartēm "esot mazliet jāpaciešas". Itogo pagaidām tomēr palieku uz EDGE, par to lieki sapriecājos. Mazliet pacietīsimies.

Servisi — голова идёт кругом, te grūti iztēloties, kas tāds trūktu un vai ir kaut viena mazākā nianse, ko caur i-netu nevarētu konfigurēt pēc sirds patikas. Nu vobšem uztaisīju screenshotu, apmēram šādi tur iekšā izskatās...

Īpaši jauks salikās "Where is...". Ja ir aktivizēts, tad zinot telefona numuru un paroli tu vari noskaidrot, kurā vietā aparāts atrodas. Pa manam — cool štelle famīlijām ar bērniem, priekšniekiem, kas pieskata šoferus, kā arī vidējam alus dzērājam, kurš atkal jau kādā krogā pašvilpis savu telefonu ;)

Kapeikpisējiem noderīgi — zvanot tev pastāsta, uz kuru tīklu tu zvani. Pie numuru brīvas staigāšanas starp operatoriem, omīte noteikti negribēs maksāt lieku kronu, hehe. Bet to par laimi var izslēgt, patīkamā balss "You are calling to T-Mobile network" pie kādas 3. reizes pagalam nokaitina.

Ā, nu jā, ja pieslēdz edge pastāvīgai lietošanai, tiek izsniegti kārtīgi 100Mb. Cibas lasīšanai krogā kāreiz pietiek. Un bonusā — WiFi Hotspoti pa visu Eiropu.

Nu tā kaut kā, ja drusku izvērstāk. Visādi patīkami sīkumi & lielumi.
[User Picture]
From:[info]vistu_zaglis
Date:December 26th, 2008 - 01:11 pm
(Link)
Ak jā, WinMobīlim (gan jau arī citiem viedākiem aparātiem) pie softiem parādās T-Mobīļu progrāmiņš, kurš ir pilns ar visādu hreņ, protams, spēles-melodijas-erotika, bet ir arī šis tas noderīgs, piemēram transporta plānotājs (cikos, no kurienes, uz kurieni — un še tev ērtākais maršruts un laiki), attāluma mērītājs (gan jau ka triangulētājs, itogo ne pārāk precīzs), valūtu kursi, kino u.c. pasākumi (meklēt filmu, meklēt kinoteātri) utt, utjp. Viss, protams, atrodams arī netā, bet vienā mazā softiņā lietot ir stipri ērtāk.
[User Picture]
From:[info]petrovichs
Date:December 26th, 2008 - 02:47 pm
(Link)
Kas tur neveselīgs? ;-)
[User Picture]
From:[info]vistu_zaglis
Date:December 26th, 2008 - 02:53 pm
(Link)
OK, pārdēvēsim par "pastiprinātu" ;)
[User Picture]
From:[info]petrovichs
Date:December 26th, 2008 - 02:59 pm
(Link)
Pastiprināta interese man ir vēl par dažām lietām. Un ne par vienu es nekaunos :)
From:[info]divi_g
Date:December 27th, 2008 - 11:38 am
(Link)
Dauc lamu! :)
[User Picture]
From:[info]vistu_zaglis
Date:December 27th, 2008 - 02:41 pm
(Link)
Dankešōn