Lācītis numur divi - O2 strikes back [entries|archive|friends|userinfo]
vistu_zaglis

[ website | šulcs.lv ]
[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| VZL ]

O2 strikes back [Jun. 6th, 2008|02:16 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
[mood |Die, motherfuckers]
[music |Radiohead / Reckoner]

Nu vot, tikko tu cilvēks esi gatavs līdz galam noskatīties agras priekšpusdienas sapnīti un rāpties no gultas jaunai, skaistai dienai — zvans pie durvīm, dobrī den, tadī ou tū telefōnika, ielaidiet lūdzami.

Stundu būrās ap dzelžiem, lai secinātu, ka problēmas nav, un ja ir, tad noteikti tikai saistīta ar mūsu iekšējo tīklu. Viss strādājot. Skaidrs, блядь, ka strādā, ij līdz pēcpusdienai strādās un atkal nosprāgs. Un, kā tanī senā dziesmā, sākas viss no gala.

Atstāja supporta numuriņu, esot maksas pakalpojums, kā arī varot atsūtīt Ūberspeciālistu, kurš par godīgām kronām sakārtošot visu, iespējams, ka rūteris ar modemu konfliktējot.

Хуй! Es zinu labāku numuru, uz kuru es zvanīšu, tikko kaut kas atkal noklāsies, un numurs pieder konkurējošajam UPC. Ir aizdomas, ka tie, kam pierakstīts mājas telefons, var dzēst šo ciparu kombināciju no savām piezīmju grāmatiņām.

Ekkk, un ekspresdoma visus pasūtīt mācīties un aizšaut šovakar uz Radiohead konci Malahīdā arī apsīka sakarā ar biļešu nu-jau-vairs-neesamību. Esmu cieši nolēmis vainot O2 arī pie tā.
linkiet garām

Comments:
From:[info]archijs
Date:June 6th, 2008 - 04:59 pm
(Link)
lol :) A ko tu gaidīji, ka atnāks tāds gudrs opīts, ar 1 minūtes skatīšanos monitorā, pateiks ka tev viss OK, vainos savējoss, un ievilks jaunu līniju, un iedos jaunu modēmu ar rūteri?
Yeah, right... mēs kapitālismā dzīvojam, un ja kāds ir pie vainas, tad tas nebūs neviens cits kā tu, bet ja nu tomēr gadās, ka mēs - tad varam vainu atzīt pa nieka 99,9eur+PVN. Un pēc 2 nedēļām salauzt visu atkal.
[User Picture]
From:[info]vistu_zaglis
Date:June 6th, 2008 - 05:12 pm
(Link)
Nu pie tās vājprātīgās summas, ko es viņiem katru mēnesi pogāju (tikai par to, ka stabila konekcija), gribētos dzirdēt vismaz извиняй, нихуя nesapratām, bet atsūtīsim vienu powerjūzeri kurš ir skolā gājis, vai kā tml. :)
[User Picture]
From:[info]traffico
Date:June 6th, 2008 - 10:22 pm
(Link)
:))))))) Tā - un tagad to visu piemērojam lokāli. Sasodīts optimisc!
From:[info]archijs
Date:June 9th, 2008 - 12:24 pm
(Link)
drīzāk jau būtu nevis "извиняй, нихуя" bet "извини, мне похуй". es jau sen esmu atmetis cerību par kompetentiem i-pieslēguma darboņiem, it īpaši tāpēc, ka mudījos gadu ar lattelecomu, lai šamie ievelk man kabeli, un beigu beigās nācās rakt pašam. tāpat arī ar bolderājas netu - pēc līguma vsjo oficialjno - 10ls - 5mbit. testos vidēji uzrāda 100kbit/sec. un ņifiga nepadarīsi, monopols tajā galā: nepatīk - ej nah.