Lācītis numur divi - Post a comment [entries|archive|friends|userinfo]
vistu_zaglis

[ website | šulcs.lv ]
[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| VZL ]

Katra šķirta ģimene nogalina Usūrijas tīģeri! Dec. 6th, 2007|01:12 am

vistu_zaglis
Nja, всё, пиздец, окончательно ебанулись. Tu paskat tik, ko ir izpētījuši varenie Mičigānas universitātes eksperti! Laulību šķiršana negatīvi ietekmē vidi, my ass. "Lielāka patēriņa rezultātā šķirtenis varētu radīt vairāk atkritumu, tostarp veicināt videi kaitīgo izplūdumu emisiju, kā dēļ varētu notikt izmaiņas vidē, tādas kā klimata izmaiņas un atsevišķu floras un faunas pārstāvju izmiršana," uzskata Mičiganas universitātes eksperti.

Viss, skaidrs. Obskūrajā plānā "ko tādu izdomāt, lai nekas nebūtu jādara, bet lai дохуя naudas", es atmetu ieceri kļūt par naftas magnātu un pievēršos eksperta karjerai. Diez, tur tajā Mičigānas universitātē ir vēl kāda vakance? Man pat ir ko uzgruzīt viņu pētījumam, vei iedomājieties — dzīvoja laimīgi-līdz-nāve-viņus-šķirs divi raspizģaji. Apnika. Pašķīrās. Pēc kāda laika atrada pa regulāram kopošanās partnerim, kas līdz tam dzīvoja vieni paši, pamazām viens pie otra pārvācās, un — guess what! — trīs household-u, neatgriezeniskā piesārņojuma radītāju, vietā tagad ir tikai divi! Mēs skaidri redzam piemēru, kā laulības šķiršana ir uzlabojusi ekoloģisko situāciju pasaulē! Es aiz sajūsmas pat varētu iziet uz balkona uzpīpēt un pateikties par spirgto kalnu gaisu visiem tiem, kam pietika drosmes šķirties.

Kur man jāparakstās par stipendiju? Uzskatu, ka vietas pētījumiem vēl pietiek:

- Par šķirteņu pozitīvo ietekmi uz valsts ekonomiku, intensīvākas alkohola akcīzes nodokļa maksas veidā
- Par šķirteņu pozitīvo ietekmi uz vispārējo sociālo labklājību. Nedabūjušie, kā stāsta, ir krietni agresīvāki, bet šķirtenis vairākkārt palielina iespēju šim potenciāli sociāli bīstamajam elementam pārvērsties no nedabūjušā par dabūjušo
- Par, galu galā, to, cik spēcīgi laulība palielina risku, ka pasaulē parādīsies vēl viens pilsonis, kurš aiz sevis atstās atkritumu, gaisa piesārņojuma u.c. ekoloģisko kaķaklizmu sliedi. Un kura audzināšanu ar saviem nodokļiem atbalstīsim mēs visi.
link Read Comments

Reply:
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs IP addresses of anonymous posters.