Medus burka - Bet dzīve taču ir skaista. Dzīve vienmēr ir bijusi skaista. [entries|archive|friends|userinfo]
vinnijspuuks

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Bet dzīve taču ir skaista. Dzīve vienmēr ir bijusi skaista. [4. Apr 2011|18:19]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
[Mūzika |W. A. Mozart - Don Giovanni, Act II, Commendatore scene]

Piecēlos 7 no rīta un domāju. Domāju par to, ka aizgāju gulēt 4 no rīta, jo taisīju filmu šodienas eksāmenam. Sapratu, ka slinkums vēl celties, bet gaisma spīdēja iekšā un neļāva gulēt. Tā nu sasparojos un vēlreiz pārskatīju filmu. Filmu par to, kāpēc dzīvot Latvijā. Un tiešām, kāpēc? Runājot ar cilvēkiem, dzīves pieredzē vecākiem, secināju, ka dzīve patiešām ir skaista. It īpaši Latvijā. Un, ka grūtības to padara tikai baudāmāku. Neteiktu, ka sēžot mājās un spējējot kompi visu dienu jutos laimīgs. Pēc 2h paukošanas, kad tavu muguru ir atklājuši jauni zilumi, ir lielāks prieks. Prieks par sevi. Tas - kāpēc?, man, protams, atgādina, ka Jana aizbrauca projām, uz Nīderlandi. Strādāt. Nesen mēdzu viņu izmantot, lai sakārto manu pirtiņu, bet sestdien ar Dagoru puspālī kārtojot pirtiņu, secinājām, ka esam viņu pārvērtējuši. Nav nemaz tik grūti, ja tev pie rokas ir 3 aliņi, to visu sakārtot. Un pārvērtēti tiek visi. Arī es sevi bieži vien pārvērtēju. Bet manā gadījumā tas ir labi, jo atsitoties pret zemi es zinu, ka ir kur tiekties. Un, ka es varu labāk un vairāk, bet ar papildus mācību. Lai nu kā, šodien izlēmu, ka pa vasaru uztaisīšu savu Vectēvu. Filmu tik, ne izrādi.

p.s. Vandammit un Kavai officiāli ir uzlikts aizliegums pirtiņā līdz 21. maijam. Lēmumu pieņēma pirts seniori Kaspars Ahilčenoks (D[r]agors) ar Jāni Kursīti (tas, kas Pūks) nepilnā sastāvā, jo Reinis Kuzmas (mazais Pičs) ir uz jautājuma zīmes atbilstību šim titulam - aizpagājušo nedēļu nepielika purnu, bet iedzera tikai 3 aliņus: neizpildīja normu vismaz vienu reizi nedēļā aizlikt purnu šajā gadā. Par viņu vēl tiks lemts.
Linkpastāsti savu sāpi sienai

Comments:
[User Picture]
From:[info]sissy
Date:4. Aprīlis 2011 - 20:47
(Link)
Neparasta izvēle filmas tēmai. :) Būtu ļoti interesanti iepazīties ar gala rezultātu.
[User Picture]
From:[info]vinnijspuuks
Date:4. Aprīlis 2011 - 23:16
(Link)
Varbūt neparasta, bet loģiska, jo parasti, ja mēs radām kādu savu darbu (=/- nosacīti mākslas), tad vēlamies, lai tas būtu īpašs. Un šeit sākas tā īpašā meklējumi. Ar jautajuma atbildi parasti izceļās, kā zvaigznes vai kāds cits neaptverams objekts. Bieži vien mēs aizmirstam par pašiem tuvākajiem, kas niecīgajā dzīvē ir tie paši svarīgākie. Protams, nevajag, ka nokāpt uz līmeni, ka tālāk par kaimiņa degunu neredz, bet nevajag arī skatīties pāri viņa galvai. Vide, tā teikt, katram ir sev īpaša.