Likantropiskās · piezīmes

Entries · Archive · Friends · Profile

* * *
Biju teju aizmirsusi, ka bērnībā/pusaudzībā redzēju pavisam īstu laumu. Pamodos mēnesnīcas nakts vidū no sajūtas, ka mani kāds vēro, un istabas stūrī pie griestiem ieraudzīju nelielu, apmēram pusrokas garuma sievišķīgu būtni ar zilganu ādu, lielām, melnām acīm kā spārei un tīklotiem, daudzās krāsās, bet jo sevišķi violetā un sudrabainā, vizošiem spārniem. Augums izskatījās kā noaudzis ar tumšām, garām ziedlapām, kājas bija tajā teju apslēptas, redzēju tikai ceļgalus, un rokas bija stipri tievākas un garākas, kā pierasts redzēt starp cilvēkiem, teju kukaiņu locekļiem līdzīgas, savukārt seja - īpatnēji uz priekšu izstiepta, gludiem vaibstiem kā dzīvniekam. Tā pamanīja, ka esmu uztvērusi tās klātbūtni un pazuda ar īsu, šņācošu skaņu, līdzīgu pēkšņam vējam koku lapotnēs. Toreiz vairākkārt pārbaudīju, vai neguļu un nesapņoju, tomēr nomods bija pavisam īsts.
* * *

Previous Entry · Leave a Comment · Add to Memories · Tell A Friend · Next Entry

* * *
[User Picture]
On 6. Jūlijs 2010, 12:22, [info]vaarna commented:
es bērnībā redzēju rūķi/trolli. neatceros, vai tas bija sapnis, vai realitāte. arī naktī biju izgājis ārā pie mājas, un kaut kas zālē kūņojās. apm. pieauguša cilvēka plaukstas lieluma. acis bija mellas, bez zīlītēm, mati - īsi, izspūruši, mute - liela, zobaina. kad viņš pamanīja, kas es viņu pamanīju, tad, cik nu kājeles ļāva, devās meža virzienā. tāds pikts izskatījās. es pieļauju/ceru, ka tā bija realitāte, jo tādas būtnes jau parasti cilvēkiem uzdzen sajūtu, ka nav redzētas īstenībā.
[User Picture]
On 6. Jūlijs 2010, 12:42, [info]vilkate replied:
Forši.
Es pat brīnos, ka biju par viņu aizmirsusi. Toreiz tikai nobrīnījos, ko viņa dara pilsētā, bet pašu klātbūtnes faktu uztvēru gana dabiski. Kopš tā laika daudz kas ir redzēts, bet lauma līdz šim vienīgā.
[User Picture]
On 6. Jūlijs 2010, 12:58, [info]vaarna replied:
es atkal brīnos, ka neesmu to vēl joprojām aizmirsis, jo tas viss bija baigi reāli, un foršākais, ka nekādu sajūtu no sērijas "kkas pārdabisks" nebija un nav. vienīgi tā sajūta "vai es tiešām redzēju?" parādījās kkad vēlāk, pēc vairākiem gadiem.
[User Picture]
On 6. Jūlijs 2010, 13:06, [info]vilkate replied:
Ha, Tu arī esi ēnuļaužu svētīts! :]
[User Picture]
On 6. Jūlijs 2010, 13:13, [info]vaarna replied:
kas ir Ēnuļaudis?
[User Picture]
On 6. Jūlijs 2010, 13:15, [info]vilkate replied:
Manis dots vārds fejām, laumām, rūķiem, mežagariem, ūdensgariem, driādām, lietuvēniem, vadātājiem un līdzīgām radībām.
* * *
On 6. Jūlijs 2010, 13:59, an anonymous reader commented:
...es bērnībā redzēju rūķīti. Sēdēja laukos uz krāsns. Tāds apmēram plaukstas lielumā. Medaini zeltainiem matiņiem, sarkanā kamzolī un zaļās biksās. Es vēl vecmātei teicu - redz kur miedziņš šēž ! (jo tas kāreiz bija pirms pošanās gulēt). Loģiski, ka vecmāte viņu neredzēja un man nenoticēja. Man tai laikā bija tā starp 5 un 7 gadiem. :-)
[User Picture]
On 6. Jūlijs 2010, 14:46, [info]vilkate replied:
Ja vien izdodas ierosināt šādas sarunas, tad patiesībā ļoti daudziem ir līdzīgi stāsti, ar ko padalīties. :)
[User Picture]
On 6. Jūlijs 2010, 14:57, [info]vaarna replied:
visi jau viena pasaule dzivojam
* * *

Previous Entry · Leave a Comment · Add to Memories · Tell A Friend · Next Entry