Likantropiskās · piezīmes

Entries · Archive · Friends · Profile

* * *
Gallija (http://www.zirgi.lv/album/zirgi/Gallija/slides/Gallija_01.html) manīja, ka esmu laipna un pieklājīga, tāpēc vienīgais, ko viņa velējās darīt aktīvi, bija aktīvi man kāpt uz galvas. Bet nu kā lai es atsaku. :D Lielā karstuma dēļ bijām miegainas abas divas un arī dundurus dzenājām kopā. Kādas reizes trīs izdevās pacelt rikšos, bet tā bija liela žēlastība no madame Gallijas, kas ātri vien atgriezās pie "gribu ganīties" vai "gribu iet lēēēnām, nesteidzīgi..." fāzes. Ar apstāšanos gan nebija problēmu, tā tika izpildīta zibenīgi, hehe. Solot man lielajā laukumā dot slinkāku zirgu neviens nemānījās - šodien Gallija šķita nesteidzīgākā no visiem krēpjotajiem skolotājiem, ar ko līdz šim esmu komunicējusi. :)
Pamazām mācos adekvāti izmantot steku, kad viss pārējais norāžu arsenāls izsmelts. Tomēr man tas sajūsmu nesagādā un ceru, ka drīz pienāks laiks, kad varēšu iepazīties tuvāk ar kādu konkrētu zirgu un saprašanās būs no pusvārda.

Toties iemīlējos šajā skaistulē - http://www.zirgi.lv/album/zirgi/Samta%20Sniedze/slides/Samta_Sniedze_01.html . Tagad viņai aste līdz zemei un krēpes biezas, biezas. Nāk klāt un liek galvu uz pleca...

Ceru, ka nākampiektdien uz staļļiem tikšu. Pagarinātās darba nedēļas dēļ piektdien varētu nepalaist ātrāk un tad viss būs jāatliek uz aiznākamo nedēļu.

* * *

Previous Entry · Leave a Comment · Add to Memories · Tell A Friend · Next Entry

* * *
[User Picture]
On 11. Jūnijs 2010, 23:43, [info]iokaste commented:
ai nu zini, es kādureiz aizvilkos uz stalli strādāt par melno, jo man afigena patika zirgi, bet nebija naudas.. tad nu kopš tās reizes sapratu - par viņiem stāstīt ir tikpat jēdzīgi, kā par mūziku - tu gribi, bet tam nav atstarojuma..
[User Picture]
On 11. Jūnijs 2010, 23:47, [info]vilkate replied:
Jēdzīgumu katrs atrod savu pēc sava ģīmja un līdzības.
[User Picture]
On 11. Jūnijs 2010, 23:55, [info]iokaste replied:
atbilde neder
[User Picture]
On 11. Jūnijs 2010, 23:56, [info]vilkate replied:
Man der, hahā.
* * *

Previous Entry · Leave a Comment · Add to Memories · Tell A Friend · Next Entry