Likantropiskās · piezīmes

Entries · Archive · Friends · Profile

* * *
Šobrīd gribētos tikt aplidotai un mazliet dievinātai. Man viss ir, tomēr kaut kā pietrūkst, bet nezinu, vai būtu svarīgi noskaidrot - kā tieši. Varbūt atpūtas, varbūt sajūtas, ka ne par ko nav jāraizējas, varbūt maiguma... Kaut kāda dīvaina maiguma.

Post scriptum. Tam ne obligāti būtu jānāk no cilvēkiem vai vispār jebkā, kas dzīvo. Tas varētu nākt arī pats no sevis. Bezmiesīgs maigums visu pieņemošās nakts tumsā.

* * *

Previous Entry · Leave a Comment · Add to Memories · Tell A Friend · Next Entry

* * *
[User Picture]
On 1. Jūnijs 2010, 23:34, [info]inese_tk commented:
man arī viss ir, bet kautkas pietrūkst.
un manliekas, ka tas, kas man pietrūkst ir pozitīvi plosoša un virzoša poēzija.
[User Picture]
On 1. Jūnijs 2010, 23:39, [info]vilkate replied:
Nu bet!!!
Jā, pozitīvi plosoša un virzoša poēzija. Es arī gribu. Šobrīd meklēju pie zirgiem un lielu daļu arī atrodu, bet būtu vajadzīgs vēl kas, kas ļautu nedomāt par negatīvi plosošo un bremzējošo ikdienas darbu - jebšu domāt par to savādāk.
[User Picture]
On 1. Jūnijs 2010, 23:42, [info]inese_tk replied:
nujā, pie zirgiem es arī atrodu, bet tieši šobrīd manliekas, ka tur kaut kas nav godīgi. ka es bēgu. un tas man nepatīk.
[User Picture]
On 1. Jūnijs 2010, 23:45, [info]vilkate replied:
Man tur šobrīd ir iedvesmas un sapratnes punkts, kur gūstu atspērienu tālākam redzējumam un brīvākai uztverei. Tikai tas atduras pret to, ka man ir labi, labi, labi...bet ko ar to iesākt?
Visu laiku muldu par to, ka "gribu radikāli mainīt dzīvi" un plāni briest, bet līdz tālākai to izpildei vēl vismaz pusotram gadam jāpaiet - aber kā līdz tam negrimt neviens nesaka. :/
[User Picture]
On 1. Jūnijs 2010, 23:52, [info]inese_tk replied:
nezinu. es pēdējās pāris nedēļas jūtos pilnīgi apmaldījusies. tāpēc neesmu arī tas labākais komentārbiedrs šobrīd. pēdējā nedēļa vispār pilnīgs, nepārtraukts drons.

par zirgiem runājot, man šausmīgi gribas savu zirgu. tajā pašā laikā man šausmīgi bail no tā. un, jā, runāšana par zirgiem, laikam sanāk runāšana par dzīvi un tās mainīšanu, jo es gribu savu dzīvi saistītu ar zirgiem, bet šobrīd nekā neredzu iespēju, kā to īsti varētu realizēt.

[User Picture]
On 2. Jūnijs 2010, 00:25, [info]vilkate replied:
Pēdējā rindkopa - tieši mans gadījums, izņemot to, ka man varētu būt vēl jo vairāk bail gribēt savu zirgu, jo zinu, ka vēl pārāk maz ko zinu par to visu, lai būtu prātīgi to gribēt. Pēc kāda laika gan noteikti. Starp dzīvniekiem man nekad nav vajadzējis izlikties, un tā būtu mana iespēja dzīvot dzīvi tā, kā es to vēlos.

Es, savukārt, jūtos nevis nomaldījusies, bet pašiesprostojusies, un tas, vismaz manā gadījumā, rada kudī vairāk dvēseles niezes, nekā brīžos, kad apmaldos.

* * *

Previous Entry · Leave a Comment · Add to Memories · Tell A Friend · Next Entry