Likantropiskās · piezīmes

Entries · Archive · Friends · Profile

* * *
Grr. Cilvēki, kas ir atnākuši ciemos līdzi citiem ciemiņiem - ne pie manis, bet cita mājasbiedra - pārdzer jēgu, trokšņo un noved līdz baltkvēlei pat mierīgāko mājas iedzīvotāju - lūk tādi ciemiņi man nepatīk. Gandrīz pamodināja nemodināmos. Būtu labāk palikusi pa mežu pastaigāt, ne mājās nākusi. Bet tie ir dzīves sīkumi, vakars līdz tam bija ļoti jauks un diena arīdzan - pavadīju to kopā ar savu zirgu un, vērojot viņa sānu rūsgano mirdzumu rudens novakares saulē, domāju - atceries, ko redzi, atceries, atceries, atceries mūžīgi. Tumša nakte pieņemas spēkā, zaļo zāli drīz izmīs Salnu zirgs, rīti ir miglā segti un viss ir skaisti. Dienas noslēgums Alā bija tik pat patīkams un cilvēcīgs, un labus cilvēkus satikt allaž ir prieks.
* * *

Previous Entry · Leave a Comment · Add to Memories · Tell A Friend · Next Entry

* * *
[User Picture]
On 10. Oktobris 2011, 14:58, [info]tethys_ commented:
Jā, tas ķēms ir neciešams. Es tiešām nevēlos, lai viņš vēl nāk, bet, ja nak, tad lai paliek tikai Aivja istabā.
[User Picture]
On 10. Oktobris 2011, 15:01, [info]vilkate replied:
Es arī nevēlos. Viņš bija pilnīgi izvedis Jāni un man nācās viņu fiziski viegli ietekmēt, lai novērstu uzmākšanās mēģinājumu. Pēc tam viņš tika ieslēgts Aivja istabā, bet tā lopiskā ķērkšana no turienes vēl labu laiciņu bija dzirdama. Labi, ka man ciešs miegs, aizmigu par spīti tam, bet jūtos nedaudz nokaitināta joprojām.
[User Picture]
On 10. Oktobris 2011, 15:35, [info]tethys_ replied:
Nu tā ir, ka var jau visu ko paciest, bet par šo es tev piekrītu. Ja viņš vēl sāk uzmākties, tad nu vispār.
Es vispar nesaprotu, Sandijai ar viņu ir jocīags attiecibas, ka jāņem līdzi, kad brauc pie sava puiša (nu, vai kaut kā tāda, kas viņai ir Aivis). Var jau kaut kad - bet kapēc katru reizi? Tad protams, ka viņu met ārā no istabas un viņam nav, kur palikt, kaut kads sviests.
[User Picture]
On 10. Oktobris 2011, 15:41, [info]vilkate replied:
Aukles sindroms vai kaut kas tamlīdzīgs varbūt. Jāparūpējas par mazo brālīti. Lai nu kā, tā nav mūsu problēma - ja vēl viņš izturētos normāli, tad man nebūtu nekādu iebildumu, lai jau ciemojas, un tiešām neforši, ka viņš tiek atvests uz vietu, kur neviens viņu īsti negaida, tomēr līdzšinējais iespaids ir nokāvis jebkādu viesmīlību viņa sakarā.
* * *

Previous Entry · Leave a Comment · Add to Memories · Tell A Friend · Next Entry