vilibaldis domā -
View:Jaunākais.
View:Arhivētais.
View:Draugi.
View:Par sevi.

Time:09:13
Vispaar kopsh apdauziiju galvu dziive ir noleemusi visu nemt pati savaas rokaas, un jaateic vinai labi izdodas mani izvilkt no siltaas miiljaas pelkes.
Un sitas jau atkal ir kaut kaads jauns kosmoss. Izraadaas ir cilveeki, kas graamatas nevis lasa, bet piemeklee kaa aksesuaarus, kas pasi nepeerk sev ne zobubirsti, ne apaksbikses. Un taa veel un veel... Pusmuuzs jaanodziivo, lai ieraudziitu cik harmoniskaa ir mana mazaa pasauliite.
Pa lielam darbi tuvojas finaalam, varees divas dienas vazaaties pa Londonu un vienkaarsi baudiit.

Upd. Un veel, man par par paarsteigumu, ir cilveeki, kas peerk gleznas tapat vien savam priekam, ta teikt, lai ir ko virs diivaana pakaart.
comments: ir doma Previous Entry Tell A Friend Add to Memories Next Entry


[info]morraa
Link:(Link)
Time:10:32
Tas grāmatu-aksesuāru kults bija vēl padomijā, kad deficīta grāmatas plauktā bija luxury ar ko izrādīties. Tagad, ar hipsteru vilni, grāmatu lasīšana ir tāds kā kults, bet nu, retais jau tur īsti ko lasa.
(Reply to this) (Thread)


[info]vilibaldis
Link:(Link)
Time:10:38
Shajaa gadiijumaa peerk peec kraasas, lai pie sienas piestaav...
(Reply to this) (Parent)


[info]neraate
Link:(Link)
Time:10:33
par to UPD es saprotu, ja man būtu tā naudiņa, es arī pirktu. nu un vēl jo nu draugi mākslinieki jāpabalsta (Katrīna MEdiči atraduesies. ha)

bet kā var citam cilvēkam nopirkt apakšbikses? man varbūt vajadzētu tādu pakalpojumu jo es gribu krāsainas un kad aizeju uz CT, pār mani nāk krāsu vājprāts-atā! veselais saprāt un vismaz puse no mājās pārstieptajām man briesmīgi par mazu (toties tik krāsaini kā nevienā veikalā un pofig, ka nesaproti kur likt, jo der tikai līdz pusciskām.lol)
(Reply to this) (Thread)


[info]vilibaldis
Link:(Link)
Time:10:39
Nu es tak saku, ka cits kosmoss :-):-)
(Reply to this) (Parent)

vilibaldis domā -
View:Jaunākais.
View:Arhivētais.
View:Draugi.
View:Par sevi.