vilibaldis domā - kalē siera zupa
|
| ||||||
A. nodefinēja šādi - izstrādājums, ko pasniegt smalkos restorānos mazās bļodiņās, ļaut snobiem ēst un māt ar galvu, kā situācijās ar moderno mākslu. Pie manas vēlmes ziedoties kompostam stipri iebilda un apsolīja katlu izēst. Manuprāt pilnīgs sū.., tikai produkti izķēzīti. Tā kā to lapu vēl dafiga, šodien eksperimentēšu ar olu. | ||||||
comments: ir doma |
| ||||||
jā tā runā, man gan īsti nav skaidra stratēģija, kā viņus pareizi krāsnī izkaltēt. | ||||||
(Reply to this) (Parent) (Thread) |
| ||||||
http://www.absolutsed.lv/2013/07/lapu-k | ||||||
(Reply to this) (Parent) (Thread) |
| ||||||
es tikai čipsojos - tā var apēst daudz un garšīgi! (un vēl Signei Meirānei "pie galda" grāmatā ir viena ļoti garšīgi kāpostu sautējuma recepte - ar parasto kāpostu, puķkāpostu un "tām lapām") | ||||||
(Reply to this) |
| ||||||
nu nez, es šos neķērnāju ar citiem produktiem kopā, vienkārši sagriežu un vēl cītīgi sakapāju, iemaisu eļļu un sāli, un apēdu, purpinot "BACK - B, A, C un K vitamīni". ā, vienā šķīvja pusē gaļas gabalu, otrā pusē šito zaļumu, tā labi iet iekšā. | ||||||
(Reply to this) (Thread) |
| ||||||
svaigā veidā man asociējas ar veciem salmiem :) | ||||||
(Reply to this) (Parent) (Thread) |
| ||||||
viņiem jābūt koši zaļiem un sulīgiem. ja tev sakaltuši iedoti, tad met ārā. ā, viņus pirms ēšanas vajag noraut no kātiem. stingri noslauki lapu pa spalvai, lai kāts un galvenās dzīslas atdalās. | ||||||
(Reply to this) (Parent) (Thread) |
| ||||||
nu tad met ārā. viņiem ēd jaunas un sulīgas lapas, pārējās atdod govei. | ||||||
(Reply to this) (Parent) (Thread) |
| ||||||
ā nu skaic, pilsonis ieradās agrā svētdienas rītā, lai tiktu vaļā no atkritumiem apmaiņā pret ogām :DDD | ||||||
(Reply to this) (Parent) |
| ||||||
jā! tā teikt nezaudējot cerību, ka no zābaka var iznākt zupa | ||||||
(Reply to this) (Parent) |
vilibaldis domā - kalē siera zupa
|