vilibaldis domā -
|
| ||||
vakariņās svaigi cepta ķirbju maize ar maigu, kūstošu gorgonzolas šķēli recepte sperta te http://klab.lv/users/f_g/3976004.ht kliju vietā ietapināju mandeļu skaidiņas. varētu glāzi vīna, bet skopums neļauj pārējo podā liet, visu pudeli nepievārēšu ot i jaiztiek ar tēju... | ||||
comments: ir doma |
| ||||||
beidz, atvērtu vīnu taču var glabāt! pat restorānos to dara. | ||||||
(Reply to this) (Thread) |
| ||||||
lūk, es arī samulsu, bet nospriedu, ka nepārzinu vīnu patērēšanas smalkumus. | ||||||
(Reply to this) (Parent) (Thread) |
| ||||||
nu, ja tev ir pudele par 100 Ls, tad varbūt arī nepieciešams speciālais skapis, bet parastu vīnu, kādu nu mēs te visi dzeram, mierīgi var atstāt uz nakti. balto ar korķi ledusskapī, sarkano - ārpusē. | ||||||
(Reply to this) (Parent) (Thread) |
| ||||||
man jau nākamā dienā jāstrādā un negribēsies :)) un pēc tam būs beigts nav jau pirmā reize, kad pēc nedēļas der tikai gaļas marinēšanai | ||||||
(Reply to this) (Parent) |
vilibaldis domā -
|