vilibaldis domā -
View:Jaunākais.
View:Arhivētais.
View:Draugi.
View:Par sevi.

Time:19:12
vakariņās svaigi cepta ķirbju maize ar maigu, kūstošu gorgonzolas šķēli
recepte sperta te http://klab.lv/users/f_g/3976004.html
kliju vietā ietapināju mandeļu skaidiņas.
varētu glāzi vīna, bet skopums neļauj pārējo podā liet, visu pudeli nepievārēšu ot i jaiztiek ar tēju...
comments: ir doma Previous Entry Tell A Friend Add to Memories Next Entry


[info]blond
Link:(Link)
Time:22:01
beidz, atvērtu vīnu taču var glabāt! pat restorānos to dara.
(Reply to this) (Thread)


[info]_re_
Link:(Link)
Time:22:30
lūk, es arī samulsu, bet nospriedu, ka nepārzinu vīnu patērēšanas smalkumus.
(Reply to this) (Parent) (Thread)


[info]blond
Link:(Link)
Time:23:31
nu, ja tev ir pudele par 100 Ls, tad varbūt arī nepieciešams speciālais skapis, bet parastu vīnu, kādu nu mēs te visi dzeram, mierīgi var atstāt uz nakti. balto ar korķi ledusskapī, sarkano - ārpusē.
(Reply to this) (Parent) (Thread)


[info]vilibaldis
Link:(Link)
Time:10:33
man jau nākamā dienā jāstrādā un negribēsies :))
un pēc tam būs beigts
nav jau pirmā reize, kad pēc nedēļas der tikai gaļas marinēšanai
(Reply to this) (Parent)

vilibaldis domā -
View:Jaunākais.
View:Arhivētais.
View:Draugi.
View:Par sevi.