Zero tolerance - Bet tad par to burjāšanu [entries|archive|friends|userinfo]
Vikings

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| :: Bildes :: Iepukstēt :: adm :: Komentāri :: Dienas padoms :: ]

Bet tad par to burjāšanu [9. Aug 2016|21:46]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Un ka latvietīšam dzīvojot gribas visko ēst kustīgu un visādi citādi. Nu tur zin bija tā, ka uz sporta buru laivas burjāju pasen un tad mani paaicina (aizvietot aizdzērušos komandas locekli) uz kraujākās laivas monotipu klasē, populāra visā pasaulē. Bet tikai uz treniņmaču. A pēc tam ir citi mači, LV čempionāc. A tur es jau tieku nofraktēts uz citas laivas, un tā tāda komandss ziņā pašvakāka, bet var, ja saņemas. A ber tā pirmā komanda man saka, ja nu kas, tad mums baigi patika, ieliksim Tevi rezervistos jn tur hujomajo, es pat necepos. Pēc mačiem man pienāk citi, saka, cik tu svet un ko dari rudenī, es saku, ka, bliadj, sveru 75kg, ko daru hvz, a ko piepisās? (Nedaudz iešvilpis biju) a šie saka, tu blya labi performē, svars tev zaibis, mums vajag tevi iepriexminētos datumos uz pasaules čempi šinai klasē, notiks Šveicārijā. Bet visu izsaka svars. Aprunājamies, i man pienāk no vēl vienas komandas un saka - dzirdējām ka tev šitie piesakās, a davai cik viņi piesolīja, mēs polšu vairāk. Es viss tādz dzēris skaļi saku, ka apmaksā visu, es tik kā sportisc, un še tev uz steķa gandrīz klope par to, ar kuriem braukšu. Ya uhjeju!

Tagad Rīga Sailing Cup, tā otrā maigi vājākā komanda nokavē simc minūtes, jo latvijas primadonna, tpu, pirkomanda mani jau savaņģojusi. Tagad visādas peripetijas un trādirīdis, klope briest uz ūdens un krastā. Ir jau forši, saprotu tagad kamdēļ zajaci priecājas, ja keksi viņu dēl viens otram pa muti dod.

Vo, bijām Roņu salas pirc regatē, varējām labāk, bet visādi citādi viss skaisti un lieliski. Vakarnakt ap 04:00 ielīdu gultā jo atvilk laiv no Engures uz Rīgu un tad jau zešos ar kāju pa dirsu pa durvīm ārā uz darbu un tā.
Mēslragā nevajag iet ēst uz kafēnīcu Vētrasputns, jo vētra ir tikai virtuvē, kurā viss ir pinpīgi slikti pagatavoc par Vecrīgas steiku haosa cenām.
Linkierakstīties līkumā

Comments:
[User Picture]
From:[info]sirdna
Date:9. Augusts 2016 - 22:39
(Link)
Jauki justies kā iekārotam jūras vilkam, dēļ kura klopējas uz zemes, ūdenī un gaisā.
[User Picture]
From:[info]vikings
Date:9. Augusts 2016 - 23:22
(Link)
Vesela kaudze ar pirātiem šitā ir jutisies! :)
[User Picture]
From:[info]zin
Date:9. Augusts 2016 - 23:04
(Link)
tā Tev arī vajak!
[User Picture]
From:[info]vikings
Date:9. Augusts 2016 - 23:22
(Link)
Nē nu paldies, paldies!
From:[info]reinulitis
Date:10. Augusts 2016 - 10:44
(Link)
tagad Tu būsi VĒL iedomīgāks?!!!! mī un žē :P
[User Picture]
From:[info]vikings
Date:10. Augusts 2016 - 12:43
(Link)
Es jau esmu!