āā |
[23. Dec 2011|10:20] |
vēl man ienācās nedaudz par daudz trubas ruma. Tb Rums, kas no caurules ietecināts. 5 litri par daudz. Ja kādam vajag lai mājās stāf - dod ziņu, pārdošu pa to pašu cenu, ko iepirku. 20 lati par pieclitru bačoku. |
|
|
Comments: |
| From: | oblica |
Date: | 23. Decembris 2011 - 10:23 |
---|
| | | (Link) |
|
Pieteiktos, ja nebūtu jau nejauši un neplānoti paņēmusi upeņu balzāmu.
Novēloti sveicieni pagājušos svētkos! Bučas un tā.
| From: | krazuu |
Date: | 27. Decembris 2011 - 13:10 |
---|
| | | (Link) |
|
a kāds ir? pēc smaržas, garšas un tā? ja šis nāk no tiem pašiem avotiem (pēc litrāžas un cenas vismaz tā šķiet), no kurienes kādreiz ņēmu šņabi un balzāmu, tad baigi apšaubāmā kvalitāte šķiet.
Kāds ir? Rums, tas pats, ko sauc par Casino Rum, bez stikla taras, nedaudz labāk panesams nākamajā dienā, ja piedzeras, ja ne, tad lielisks veids, kā veidot ruma uzlējumus. Receptes, ja nezini - Litrs Ruma, puse ananāsa un 2 ēdamkarotes medus. Sajauc un atstāj istabas temperatūrā uz nedēļu. Cik zinu, tad liela daļa manu draugu šo dzērienu mēģina izlakt pirmo.
Nezinu kur tu ņēmi, bet tur, kur ņemu es, viss ir štokos. Jo īpaši šnabis. Kaut gan to samaitāt ir jāmāk! :) Un tilpums visur ir vienāds. :) | |