Comments: |
| From: | krazuu |
Date: | 27. Decembris 2011 - 13:10 |
---|
| | | (Link) |
|
a kāds ir? pēc smaržas, garšas un tā? ja šis nāk no tiem pašiem avotiem (pēc litrāžas un cenas vismaz tā šķiet), no kurienes kādreiz ņēmu šņabi un balzāmu, tad baigi apšaubāmā kvalitāte šķiet.
Kāds ir? Rums, tas pats, ko sauc par Casino Rum, bez stikla taras, nedaudz labāk panesams nākamajā dienā, ja piedzeras, ja ne, tad lielisks veids, kā veidot ruma uzlējumus. Receptes, ja nezini - Litrs Ruma, puse ananāsa un 2 ēdamkarotes medus. Sajauc un atstāj istabas temperatūrā uz nedēļu. Cik zinu, tad liela daļa manu draugu šo dzērienu mēģina izlakt pirmo.
Nezinu kur tu ņēmi, bet tur, kur ņemu es, viss ir štokos. Jo īpaši šnabis. Kaut gan to samaitāt ir jāmāk! :) Un tilpums visur ir vienāds. :) | |