Vīpsnas Kakts -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Februāris 10., 2005


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
10:58
Nēnē, par politiku nē.
Unpar laikapstākļiem nē.
Un arīpar sexu nerunāšu.
Lāci var iemācīt pīpēt, a esesmu tikajtik intrsanta, cig esmu. Un tikaj tiem, kam esmu (žesc).
Bet esjau tikaj tā, gribēju pastāstīt, kur gribētu dzīvot. Māja jūras krastā, kautkur starp Sārnati un Jūrkalni, ir brīnišķa doma, taču.. ēēēm, šitā nekonkrētība laikam norāda uztoka patiesībā pastāvīgi estur negribētu dzīvot. Jo man ir zināma konkrēta māja, ar pavisam konkrētu adresi, kas mani valdzina jau sen.
Tasir nams Slokas ielā 32, tieši blakus Mārtiņa baznīcai. Bišku nošļurcis, zaļš nams, pēc skata varētu būt celc kautkad 30tajos, ar šūšanas darbnīcu puspagrabā. Kautgan vairāk piedienētos kurpnieka kantoris, manuprāt. Taska baznīca blakus, tas patiesībā naune trūkums, ne dižs ieguvums. Manlabāk patīk taska pasta nodaļa pārpaielu – pasta nodaļas ir nepelnīti reti lietotas iestādes. Tadlūk, ja es dzīvotu Slokas ielā 32, tad es avīzes ietu pirkt uz šitento pasta nodaļu. Vart pat pāris rēķinus tur maxātu, pastā takš var maxāt rēķinus, ne? Un svārkus man šūtu Vallija no šūšanas darbnīcas. Vaj Zigrīda, piemēram.
Mūzika: Krawczyk & Bregovic - Kochaj

(5 izteicās | m?)

Comments:


[User Picture]
From:[info]putnupr
Date:10. Februāris 2005 - 11:29

par pastu

(Link)
bieži lietoju pasta nodaļas. pat pārāk. 1x mēnesī noteikti. tas ir par daudz. vienmēr ir uztraukums, kad iemetu pasta kastē lielajā ziņojumu.
darba vajadzībām reizēm arī. kad jāsūta ierakstīta vēstule. ta jau sanāk biežāk kā 1x, bet darba vajadzības jau neskaitās. te, LV-1046 pasta nodaļā strādā manadarbakaimiņčigāna drusku debīlā brūte, un viss tur norit drausmīgi lēni.
bet pasta nodaļās kā tādās IR. sevišķi, ja tā ir maza pasta nodaļiņa kaut kur ārpilsētā. īpaši tuvs man bij pasts kādā anglijas miestiņā. laikam sirdi sildīja tas, ka pastnieks allaž pajautāja "kā iet?" un vēl šo to tērgāja :)
[User Picture]
From:[info]viipsna
Date:10. Februāris 2005 - 12:55

Re: par pastu

(Link)
man katrreiz jāmulst, kad es gribu sūtīt kādu nevēstuli pa pastu, tb kadman prasa, kasturtai pakā iekšā. estad stomos un saku - nu, dāvana. un viņām, tām tantēm, vienmēr vajk detaļas!
[User Picture]
From:[info]smejmoon
Date:10. Februāris 2005 - 13:16
(Link)
nebūs ja? :(
[User Picture]
From:[info]viipsna
Date:10. Februāris 2005 - 14:16
(Link)
Nējo espar namiem domāju, kur iekšā dzīvot. Dzīvojot tai mājā, ganjauka sexam tur arī vieta būtu. Vispār varbūt tā māja ir ar malkas apkuri, un no rītiem tur ir tikvēsi, ka vispār no gultas negribas līst ārā. Bet esparto nedomāju, par pastu vairāk. Parto, kas ielai pāri. Nezvajtur pēc zīmoglakas smaržo?
[User Picture]
From:[info]smejmoon
Date:10. Februāris 2005 - 15:23
(Link)
Aukstaa maajaa var desot uz kraasns pusi. Tad jau pamostaas.

> Go to Top
Sviesta Ciba